Hoppa till innehåll

Lyxig villa i Son Espanyolet

  • 2 950 000 €

Son Espanyolet, Palma

Son Espanyolet

  • Nyproduktion
Pris:
2 950 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
262 kvm
Ref:
1756
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Lyxig villa i Son Espanyolet

Beskrivning

Detta exklusiva hus kommer att byggas i det populära området Son Espanyolet. Läget är fantastiskt då det ligger i ett lugnt område men på gångavstånd till Santa Catalina och centrala Palma.

Huset som ligger i söderläge har en byggyta på 262 m² fördelat över tre våningar. Det kommer att finnas 3 sovrum och 3 badrum, varav 2 är en-suite samt en gäst-WC. Det finns ett stort öppet kök och vardagsrummet öppnar upp mot den spektakulära terrassen med trädgård och pool. Köket är specialdesignat från Cocinart och har en ovanligt hög standard och kommer att utrustas med vitvaror från Siemens. På den här våningen ligger även garaget och en gäst-wc.

En trappa upp hittar vi de 3 stora sovrummen, två av dem med badrum en-suite och master bedroom har en härlig walk-in-closet. Ytterligare en våning upp ligger den underbara takterrassen på 81 m². Längst ner i huset på källarplan hittar vi två förråd, en tvättstuga, ett gym samt ett komplett badrum.

Villan har en väl sammanhållen designlinje med sober ton och unika designdetaljer samt exklusiv inredning och utrustning som kommer igen. Tekniknivån avseende värme, AC, ljud och ljus är mycket hög.

Ytterligare information: Luftkonditionering, golvvärme, förinstallation för vatten och el på takterrassen, förinstallation för ljud och hemautomationssystem.

Son Espanyolet är en förlängning av det omåttligt populära Santa Catalina. Här är det lugnare men fortfarande lika centralt. Här blandas små townhouses och låga lägenhetshus. Bellverparken ligger på bekväm promenad och även det trendiga Santa Catalina med dess många restauranger, barer och caféer. Son Espanyolet är perfekt om man inte vill bo mitt i vimlet men ändå ha promenadavstånd till Palmas breda utbud. Med flera skolor i närheten är det dessutom ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, den smakfulla nyrenoverade tennisklubben som utgör en självklar mötesplats, både för tennisspelare, träningssugna och andra. Här finner du också all annan service nära till hands. Det finns apotek, banker, polis, post, butiker och ett bra sjukhus i närheten. Här hittar du lugnet i princip mitt i staden.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Information

Typ
Villa
Pris
2 950 000 €
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
262 kvm

Om Son Espanyolet

Att bo i Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt up-coming område och man kan säga att det är som en förlängning av omåttligt populära Santa Catalina. Här är det lugnare men fortfarande centralt. Här blandas små villor med trädgårdar och låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Trendiga Santa Catalina med dess många restauranger, barer och caféer ligger ett stenkast bort. Son Espanyolet är perfekt om man inte vill bo mitt i vimlet men ändå ha promenadavstånd till Palmas stora utbud. Med flera skolor i närheten är det dessutom ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, den smakfulla nyrenoverade tennisklubben som utgör en självklar mötesplats, både för tennisspelare, träningssugna och andra. Här finner du också all annan service nära till hands. Det finns apotek, banker, polis, post, butiker och ett bra sjukhus i närheten. Här hittar du lugnet i princip mitt i staden.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Son Espanyolet? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}