Hoppa till innehåll

Intressant projekt med fyra radhus i Son Espanyolet

  • 1 500 000 €

Son Espanyolet, Palma

Son Espanyolet

  • Nyproduktion
Pris:
1 500 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
125 kvm
Ref:
1754
Typ:
Radhus
Terrassyta:
79 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Intressant projekt med fyra radhus i Son Espanyolet

Beskrivning

I det alltmer populära området Son Espanyolet finner vi detta nya projekt där fyra moderna radhus kommer att byggas. Läget kunde inte bli bättre med Santa Catalina och dess restauranger, marknad och mysiga caféer bara några minuters promenad bort. Det är ett populärt område bland barnfamiljer då man även har flera skolor, sjukhus, mataffärer nära till hands.

Dessa tre identiska radhus (enhet A, B och C) har en total boyta på 125 m² medan det fjärde hörnhuset kommer att bli lite mindre. Samtliga bostäder är trevåningshus och består av totalt 3 sovrum och 3 badrum samt ett modernt kök med vardagsrum i öppen planlösning. Terrassen är utformad för att koppla samman inomhusutrymmet med utomhusmiljön och därmed förlänga den totala boytan. Detta nya sätt att designa hus möjliggör användandet av terrass och trädgård året runt för att på bästa sätt ta tillvara på det fantastiska klimatet. Alla bostäder har privat pool och parkeringsplatser.

Längst ner i huset hittar vi tvättstuga, förråd, badrum och ett utrymme som kan göras om till tex. gym eller spa. Entrén ligger på gatuplan liksom parkeringsplatsen som rymmer två bilar. Här ligger det ett master bedroom med walk-in closet och badrum en-suite med direkt utgång till en av terrasserna. På detta plan ligger även det fullt utrustade öppna köket och via det stora vardagsrummet når man bostadens höjdpunkt; terrassen på 31 m² med en privat pool. Skjutdörrar från golv till tak öppnar upp helt mot terrassen och suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhusmiljön samt skapar ett naturligt flöde av naturligt ljus. Längst upp i huset hittar vi de två återstående sovrummen, ett komplett badrum samt en fantastisk terrass på 41 m².

Ytterligare information: luftkonditionering (integrerad), värme, tvåglasfönster, tvättstuga samt förråd.

Detta är ett unikt tillfälle att köpa ett nybyggt drömhus med egen pool och stora utomhusytor - kontakta oss gärna för mer information!

Om ni vill ha mer information om hörnhuset (enhet D) så ta en titt på ref. nummer 1755.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Pris
1 500 000 €
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
125 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
79 kvm

Om Son Espanyolet

Att bo i Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt up-coming område och man kan säga att det är som en förlängning av omåttligt populära Santa Catalina. Här är det lugnare men fortfarande centralt. Här blandas små villor med trädgårdar och låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Trendiga Santa Catalina med dess många restauranger, barer och caféer ligger ett stenkast bort. Son Espanyolet är perfekt om man inte vill bo mitt i vimlet men ändå ha promenadavstånd till Palmas stora utbud. Med flera skolor i närheten är det dessutom ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, den smakfulla nyrenoverade tennisklubben som utgör en självklar mötesplats, både för tennisspelare, träningssugna och andra. Här finner du också all annan service nära till hands. Det finns apotek, banker, polis, post, butiker och ett bra sjukhus i närheten. Här hittar du lugnet i princip mitt i staden.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Son Espanyolet? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}