Hoppa till innehåll

Vacker finca i Algaida med turistlicens och pool

  • 2 500 000 €

Llucmajor, Syd

Algaida

Pris:
2 500 000 €
Antal sovrum:
5
Antal badrum:
3
Byggyta:
400 kvm
Tomtarea:
29 000 kvm
Ref:
1591
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sara Mårtensson

COO

Kontakta mig

Mallorca
Sara Mårtensson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Vacker finca i Algaida med turistlicens och pool

Beskrivning

Denna finca är belägen på landsbygden i Algaida, endast 20 minuter från Palma. Huset ligger på en 29000 m2 stor tomt, omgiven av en magnifik trädgård med ca 700 olivträd och utsikt över bergen.

Fincan på ca 250 m2 är klätt i sten och är uppdelat i två våningar med högt i tak och träbjälkar. På bottenvåningen finns ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis, ett kök, ett sovrum och ett badrum. Den övre våningen består av tre sovrum, ett badrum och en terrass där du kan njuta av underbar utsikt.

På tomten finns även två gästhus; ett på ca 90 m2 som har ett vardagsrum, ett dubbelrum, ett badrum och kök. Samt ett annat på ca 60 m2 som är nyrenoverat. I trädgården finns flera terrasser, grillplats och en stor härlig pool.

Ytterligare information: stall för hästar, centralvärme, klinker- och trägolv, brunn, parkeringsplatser för flera fordon, automatiskt bevattningssystem och larmsystem.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
2 500 000 €
Antal sovrum
5
Antal badrum
3
Byggyta
400 kvm
Tomtarea
29 000 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Llucmajor

Att bo i Llucmajor

Llucmajor är en mysig, traditionell småstad där man håller en färgstark marknad på fredagar. Här finns ett minnesmärke till ära av Antonio Fluxá, mannen som jämnade vägen ut i världen för mallorkinska skor. Många och långa historier om Jakob III utspelar sig i Llucmajor. Staden och trakten runt omkring är också känt för sina välsmakande och eftertraktade aprikoser. Det finns allt, läkare, post, bank, butiker, mataffärer, slaktare, kaféer och restauranger och det är nära till allt och väldigt lite folk (speciellt turister) om man jämför med andra orter. Och bara 10 minuter från flygplatsen. Kärncentrum lever upp och de ljumma sommarkvällarna så är det supermysigt att sitta på torget och ta del av den härliga atmosfären. Man är ju beroende av bil, men det är man i princip överallt. Det är motorväg hela vägen in till Palma som ligger på 2,4 mils avstånd.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Llucmajor? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}