• Casco Antiguo, Mallorca

  Unika lyxvåningar i Palmas gamla stad

  Old Town

 • Gènova, Mallorca

  Modernt townhouse

  Genova

 • Bostäder till salu

  Sök och filtrera bland våra bostäder

  Till söksidan

 • Gènova, Mallorca

  Sagolik villa med stor tomt i pittoreska Génova

  Génova

Till innehållet

Bo där flyttfåglarna och solen övervintrar!

Vi hjälper dig att hitta rätt bostad på Mallorca. Vi lotsar dig fram under hela köpprocessen och är ett tryggt stöd i alla frågor som rör köpet. Vi finns också till hands efter köpet för alla frågor som kan dyka upp. Våra kunder känner sig trygga och säkra med oss. Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär - kontakta oss redan idag!

Nyinkommet

 • Går du i köptankar? Vi har ett stort utbud av lägenheter, villor och fincor, överallt på Mallorca.

  Alla våra bostäder

 • Kontaktuppgifter

  ÖPPETTIDER: Vardagar 10–17
  BESÖKSADRESS: Calle Sant Joan nº 5, Palma de Mallorca
  E-POST:
  TELEFON: 08-519 72 920 eller +34-971-616142

Våra mäklare

 • Richard Rasmussen

  Mäklare

  Språk:


  Telefon: +34-616 48 28 42

  Richard har en lång och intressant historia på Mallorca. Redan efter avslutad skolgång i Sverige så flyttade han till ön för att börja jobba i familjeföretaget som ägnade sig åt markexploatering och uppbyggnad av nya bostadsområden som gav honom en gedigen kunskap. Alltsedan dess har Richard blivit den självklara personen att kontakta inom fastighetsbranschen på ön. Tack vare att han bott här i över 40 år så är han väletablerad och har ett mycket brett kontaktnät och en unik insikt och förståelse för den lokala mallorkinska kulturen och livsstilen. Han älskar såklart hela Mallorca men i synnerhet den vilda och vackra nordkusten i området kring Valldemossa samt den lilla storstaden Palma som har allt man kan önska sig.

 • Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 664 464 509

  Sandra är född och uppvuxen i Norrland och har varit bosatt på Mallorca sedan 1999, först i Alcudia på den norra sidan av ön och därefter i Ciudad Jardin vid havet intill Palma de Mallorca. Sandra har sedan tidigare stora erfarenheter utav turistbranschen och dessutom utbildad inom IT. Hon känner till fastighetsbranschen på Mallorca mycket väl och är duktig på att hjälpa våra kunder att finna det dom söker. Som mäklare är hon en ”doer” - trygg, ambitiös och en god lyssnare där hon leder dig som kund genom hela processen. Med sina språkkunskaper så navigerar hon smidigt mellan spanska – engelska - svenska. Sandras ådra för turism är ett kännetecken och hon tipsar gärna om sina smultronställen på Mallorca. Sandra är även ansvarig för vår Nyproduktion på Bjurfors Mallorca.

 • Anna Magnusson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 618 285 163

  Anna flyttade till Spanien för 17 år sedan och bodde under flera år i Barcelona där hon jobbade som flygvärdinna för det spanska flygbolaget Spanair. Kärleken tog henne dock till Mallorca där hon nu inne på det 11 året. På Mallorca har Anna ett förflutet inom både mäklarbranschen och property management men har även ett stort intresse för renoveringar och inredning. På fritiden älskar hon att göra utflykter på ön och njuta av den vackra natur som Mallorca har att erbjuda.