Hoppa till innehåll

700 m från stranden

  • 320 000 €

Estepona Väst, Estepona

2050

  • Nyproduktion
Frånpris:
320 000 €
Antal sovrum:
2-3
Antal badrum:
2
Byggyta:
105 kvm
Ref:
2050
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
27 kvm
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella
Jerry Kyrk

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

700 m från stranden

Beskrivning

Välkommen till det senaste projektet väster om Estepona, endast 700 meter från stranden. Dessa lägenheter drar nytta av livsstilen inomhus och utomhus med överdimensionerade fönster som vetter mot vidsträckta terrasser. Bostäderna är genomtänkt orienterade för att maximera utsikten över havet och den grönskande omgivande landsbygden, alla inramade av den hisnande bakgrunden av bergskedjan Sierra Bermeja. Det fullt utrustade gymmet är bekvämt beläget bredvid poolen, vilket säkerställer att ett uppfriskande dopp finns nära till hands efter ett intensivt träningspass. Kanske är en avslappnad plats i loungen vid poolen mer tilltalande för att njuta av solens strålar. Naturälskare kommer att uppskatta de anlagda gemensamma trädgårdarna.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2026

Avstånd

Strand
700 m
Hav
700 m
Centrum
5700 m
Livsmedelsbutik
500 m
Golfbana
2800 m
Flygplats
88000 m
Sjukhus
850 m

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
320 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
105 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
27 kvm

Gemensamma pooler

Om Estepona

Att bo i Estepona

Estepona kan liknas som Spaniens version av Franska Rivieran. Det är en stad som ännu inte har påverkats så mycket av turismen, även om det är allt fler som hittar hit för varje år. Den är en stad som fortfarande behållit sin andalusiska charm och som har en stor och bred strand, fin gammal stadskärna och en pittoresk småbåtshamn.

Du finner den traditionella sydspanska miljön här. Det är många bilfria gator och trånga mysiga gränder med vitkalkade hus. Stadskärnan är, än så länge, befriad från stora hotellkomplex.

I Estepona kan du strosa utmed den charmiga gatan Calle Real som kantas med apelsinträd och mängder med butiker och restauranger. Gamla stan är känt för sina blomkrukor som hänger på husväggarna, där varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg.

Estepona har cirka 70.000 invånare.

Det mest kända torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man många trevliga restauranger och glassbarer som är perfekta att besöka en varm sommarkväll. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat när man promenerar omkring i Estepona och det är lugnet kombinerat med charmen som attraherar allt fler svenskar till Estepona.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Estepona? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}