Hoppa till innehåll

Elegant lyxboende

  • 5 495 000 €

Nueva Andalucía, Marbella

2093

Pris:
5 495 000 €
Avgift:
420 €
Antal sovrum:
5
Antal badrum:
5
Byggyta:
575 kvm
Tomtarea:
1 309 kvm
Ref:
2093
Typ:
Villa
Terrassyta:
195 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella
Genevieve Wendelin

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Elegant lyxboende

Beskrivning

Välkommen till denna klassiska andalusiska villa med en modern twist, som erbjuder en speciell atmosfär och unik känsla i samma ögonblick du går in i bostaden. Idealiskt belägen i det mycket eftertraktade bostadsområdet Nueva Andalucia, på en lugn återvändsgränd, erbjuder detta hem inte bara avskildhet utan också magnifik utsikt över golfdalen och det berömda La Concha-berget. Utomhusområdet fullbordar fastigheten med den vackert anlagda trädgården. Designinspirationen kommer från en blandning av medelhavsstil/fransk provinsstil. Med en stor pool i mitten av trädgården med inbyggda vattensittplatser, flera sittplatser runt trädgården och ett fantastiskt klassiskt designat poolhus med uteservering och grillplats, är detta den perfekta platsen för underhållning.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Månadsavgift

Avgift/hyra
420 €

Byggnadssätt

Byggår
1985

Avstånd

Strand
2600 m
Hav
2600 m
Centrum
2400 m
Shoppingcenter
1700 m
Livsmedelsbutik
700 m
Golfbana
1600 m
Flygplats
64100 m

Information

Typ
Villa
Pris
5 495 000 €
Antal sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
575 kvm
Tomtarea
1 309 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
195 kvm

Om Nueva Andalucía

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.

Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.

Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.

Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}