Hoppa till innehåll

HIPPIEMENTS - ett unikt boende med hotellkänsla på Ibiza

  • 995 000 €

La Lonja, Palma

IBIZA

Pris:
995 000 €
Antal sovrum:
1
Antal badrum:
1
Byggyta:
87 kvm
Ref:
1533
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
59 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

HIPPIEMENTS - ett unikt boende med hotellkänsla på Ibiza

Beskrivning

Tio minuter till flygplatsen, fem minuter till gamla stan i Ibiza och den längsta sandstranden på ön precis utanför dörren. Inspirerad av hippietiden påminner HIPPIEMENTS oss om de unga och vilda åren på Ibiza, kombinerat med förstklassig kvalitet, stilfull arkitektur och utmärkt service.

Det arkitektoniska konceptet hos HIPPIEMENTS kombinerar modern design med ö-typiska accenter. Förutom speciella element som natursten, trä, glas och vertikala trädgårdar erbjuder HIPPIEMENTS många höjdpunkter för framtida ägare. I HIPPIEMENTS kombineras tradition och lyx till en spännande blandning som erbjuder en plats för gemenskap och integritet för sina invånare. Kompakt eller rymlig, med egen takterrass eller privat trädgård – varje lägenhet erbjuder sin alldeles unika charm och bär ett ikoniskt namn från hippietiden istället för att ha ett vanligt lägenhetsnummer.

HIPPIEMENTS erbjuder ett sammanhängande helhetskonceptet och exklusiva detaljer. Det börjar vid entréhallen där inkommande gäster och boende välkomnas av en imponerande installation av trä och mossa som bygger upp till en skyddande kokong. De öppet designade lägenheterna med spektakulär panoramautsikt är designade enligt tysk standard med noggrant utvalda material. Naturstensgolv, ötypiska murstensväggar, isolering, modern klimatreglering, handgjorda snickarkök med Gaggenau-apparater, dyrbar inredning från Dornbracht – lägenheterna är genomgående lyxigt inredda.

Alla boende har tillgång till spaavdelningen inklusive ångbad, strandpool och gym. Uteområdet med sin rymliga ChillMENTS-trädgård och grillplats kompletteras med tropiska växter. Det ligger även tre "Rib-Club" motorbåtar bara några meter bort vid havet som kan användas av HIPPIEMENTS boende när de vill.

Detta är ett unikt projekt som inkluderar:

• Unik arkitektur och högsta kvalitet
• Topputrustning, högkvalitativa snickerier, kök med Gaggenau-enheter, beslag från Dornbracht
• Exklusivt SPA med strandpool, hamam och gym
• Tropiska gröna gemensamma zoner och trädgårdar
• Spektakulär havsutsikt hela vägen till Formentera
• Conciergeservice dygnet runt
• Privata elcyklar och garage
• Gratis användning av HIPPIEMENTS båtar

Projektet förväntas vara klart till påsk 2023. Kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Film

Video

Bilder

  • Trädgård. IBIZA - Bjurfors
  • Spa. IBIZA - Bjurfors
    Spa
  • Spa. IBIZA - Bjurfors
    Spa
  • Gym. IBIZA - Bjurfors

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
995 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
87 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2022-2023

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
59 kvm

Garden 96 m2.

Om La Lonja

Om att bo i La Lonja

La Lonja med sin charmerande gamla kullerstensgränder erbjuder inte bara ett stort utbud av kulturella aktiviteter och museer, utan också ett stort urval av fantastiska restauranger, kaféer, barer och exklusiva butiker.

La Lonja är perfekt för dig som inte vill vara beroende av att köra bil. Den närmaste stranden ligger på cirka 20 minuters gångavstånd. Innan flygplatsen öppnades på ön var det här man ofta kom in med båten när man kom till Mallorca. Från hamnen tog man sig upp via Plaza de la Reina till hotellen och alla restauranger, än idag hittar du många bra restauranger här.

I september månad har La Lonja huvudrollen i ett av de häftigaste evenemangen i Palma – Nits de Art – konstnatten. Då har alla konstgallerier öppet och det är bara att ge sig ut i folkvimlet och låta strömmen ta dig till den ena utställningen efter den andra.

Med undantag av några gator och torg som tillåter trafik är det mestadels gågator och därmed ganska tyst. Här bor du omgiven av intressanta gamla byggnader, townhouses och vackert renoverade palats med fantastisk arkitektur.

Är du intresserad av att köpa eller sälja bostad i La Lonja, Mallorca? Kontakta våra mäklare på Mallorca!

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}