Bjurfors öppnar i Linköping

Bjurfors expansion i landets större städer fortsätter. Nu etablerar vi oss i Linköping. – Sveriges sjunde största stad är givetvis mycket intressant för Bjurfors och vårt storstadskoncept. I och med etableringen i Linköping täcker vi nu in samtliga av landets nio största städer, säger Bjurfors Sveriges båda ägare Mats Ljung och Ola Lundqvist.

– Vår affärsidé är att vara ledande i storstäderna och där storstadsborna tillbringar sin fritid, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige. Vi har en tydlig expansionsplan där vi fortsätter att expandera på de orter där vi är verksamma idag och dessutom till ett antal orter i övriga landet. Linköping är Sveriges sjunde största stad och helt rätt för oss. Bostadsmarknaden i Linköping är het, med mycket nyproduktion och stark inflyttning till regionen. Det är en universitetsstad och flera stora arbetsgivare som till exempel SAAB och Universitetssjukhuset bidrar till den starka attraktionskraften.

Etableringen leds av den välrenommerade Linköpingsmäklaren Gustav Spetz som nu blir ny franchisetagare inom Bjurfors-koncernen.

Läs hela pressmeddelandet