Hoppa till innehåll

Ny VD för Bjurfors Stockholm

Bjurfors har anställt Fredrik Kullman som ny VD för Bjurfors Stockholm. Han tillträder sin nya tjänst i början av augusti.
– Vi är nu rustade för att ta nästa steg och ytterligare stärka vår ställning och ta fler marknadsandelar i Stockholmsregionen, säger Mats Ljung, styrelseordförande i Bjurfors Sverige.

Fredrik har en lång bakgrund inom försäljning och fastighetsbranschen. Närmast kommer han från en tjänst som VD på Byggfakta Docu Sweden, ett företag verksamt inom sektorn för produkt-, projekt- och fastighetsinformation på den nordiska marknaden. Tidigare har han bland annat varit verksam som utvecklingschef på Skandiamäklarna.

– Det skall bli otroligt spännande att börja arbeta för Bjurfors. Det är ett mycket starkt varumärke som jag ser fram emot att ansluta mig till, säger Fredrik Kullman. Jag har en genuin passion för försäljning, att nå mål, skapa lönsamhet, utveckla företag och människor. Jag har stor respekt för den resa som Bjurfors har gjort under senare år och ser nu fram emot att leda företaget vidare framåt och uppåt.

Läs hela pressmeddelandet

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}