Hoppa till innehåll

Spektakulär arkitektur, poolområde, egen sjö och stora hyresintäkter.

Visby Norr, Gotland

Broväg 123

Slutpris:
22 000 000 kr
Antal rum:
13
Areal:
12 ha

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Peter Tumegård

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Visby Norr

Att bo i norra Visby

I norra Visby ligger Visby lasarett, ett modernt akutsjukhus med så gott som alla specialiteter. I den här stadsdelen började man bygga bostadshus redan i början av 1900-talet eller kanske ännu tidigare. Här ligger också Norderstrand och Snäck, exploaterade bostadsområden för såväl fritids- som permanentboende. Och så Galgberget, fram till mitten av 1800-talet en avrättningsplats, idag boende i form av antingen bostads- eller hyresrätter och med ett mycket attraktivt läge. I det här området finns också villor byggda på 1950-talet och senare, samt hyreshus byggda under samma tidsperiod.

Området kring Öster Centrum rymmer de stora klädkedjorna men även andra butiker. I nordlig, ostlig och sydlig riktning omgärdas stadsdelen av polishus, badhus, skola och äldre villor.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Visby Norr? Kontakta våra mäklare på Gotland! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}