Hoppa till innehåll

Byggmästarvilla med tidlöst vackra salonger, kvällssolig park, fri utsikt och vågor

Herting, Falkenberg

Tegelbruksvägen 3

Slutpris:
10 250 000 kr
Antal rum:
8
Boarea / Biarea:
232 kvm / 163 kvm*
Tomtarea:
1 280 kvm
Byggår:
1932
Takterrass:
Ja

*Enligt mätprotokoll
Boarea 220 kvm Biarea 110 kvm Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Herting

Att bo i Herting

Herting är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till både strand och stad. I området finns förskola och skola, Hertingsskolan. Intill skolan finns Falkenbergs IP med mycket aktivitet inom fotboll och friidrott. Ett stenkast bort ligger Falcon Alkoholfria Arena där Falkenbergs FF spelar sina hemmamatcher.

Området är blandat med villor, radhus och lägenheter där flera är K-märkta hus från 20-talet med den speciella Falkenbergsputsen. Här ligger bland annat pizzeria, frisör och bilverkstad. Närmaste matbutik och annan service finns på Hjortsbergs centrum några minuter söderut, åt andra hållet ligger kända pizzerian ”Lilla Napoli”.

På området finns Hertingsskogen med motionsslingor och teatergläntan med uppsättningar av Astrid Lindgren sommartid. Det är nära till Vallarnas friluftsområde, skateboardparken och promenaderna vid Ätran. För sol och salta dopp är det några minuter ner på cykel till Skrea Strand och Strandbaden och det är promenadavstånd till ishallen.

Det finns bra bussförbindelser och fina cykelvägar intill centrum med omnejd. Till Falkenbergs järnvägsstation tar det några minuter liksom utfart till E6:an.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Herting? Kontakta våra mäklare i Falkenberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND