Hoppa till innehåll
Välkommen till Olofsbäck. Olofsbäck 101 - Bjurfors

Hästgårdsidyll med havsutsikt, stall och utställningslokal omgiven av egna marker

Skogstorp, Falkenberg

Olofsbäck 101

Antal rum:
7
Boarea:
178 kvm*
Tomtarea:
36 923 kvm
Byggår:
1909

*Areauppgifter enligt säljaren
Taxerad boyta är 116 kvm.

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

  • Välkommen till Olofsbäck. Olofsbäck 101 - Bjurfors
    Välkommen till Olofsbäck
  • Interiör stall. Ljust och fräscht!. Olofsbäck 101 - Bjurfors
    Interiör stall. Ljust och fräscht!
  • Utställningslokal "showroom" i ekonomibyggnaden. Olofsbäck 101 - Bjurfors
    Utställningslokal "showroom" i ekonomibyggnaden

Om Skogstorp

Att bo i Skogstorp

Idylliska Skogstorp är en familjevänlig och lugn stadsdel cirka fyra km norr om Falkenberg, stadsdelen består främst av villor och familjer. Skolan och dess intilliggande grönområde utgör hjärtat i Skogstorp. Här finns bland annat förskolor och skola, pizzerior och lokala företagare som Emmas Patisseri, Pilens Hantverk och det lokala Hermesgårds Bryggeri. Falkenbergs centrum med butiker och restauranger når du enkelt med cykel, bil eller buss. Det finns goda kommunikationer och fina cykelvägar in till centrum.

I närområdet finns fotbollsklubben Stafsinge IF och knappt två km bort Björnhults Golfklubb som har en naturskön och lättpromenerad bana. I anslutning till golfanläggningen finns det paddelbanor och en trevlig lunchrestaurang. I området finns också upplyst motionsslinga, fina grönområden och lekplatser.

För den som vill ta ett dopp i havet finns fina promenadstråk längst med ängarna ner mot havet, Skogstorp har sin egen lilla strand som kallas Skomakarhamnen. Vill man ta sig lite längre finns härliga stränder i Stafsinge och Glommen eller om man föredrar en lite mer folklivad strand, Skrea Strand, inne i centrala Falkenberg.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Skogstorp? Kontakta våra mäklare i Falkenberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}