Hoppa till innehåll

Poolvilla med havsutsikt cirka 100 m från dynerna

Frösakull, Halmstad

Tallstigen 7

Slutpris:
14 100 000 kr
Antal rum:
7
Boarea / Biarea:
188 kvm / 78 kvm*
Tomtarea:
1 353 kvm
Byggår:
1977

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Nils Bäckström

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Frösakull

Att bo i Frösakull

Frösakull en ren sommaridyll på västkusten, precis norr om Tylösand och väster om Halmstad, med underbara omgivningar som lätt blir ett kärt ställe som många återvänder till år efter år. I Frösakulls närhet finns det alltid något att göra och om du vill ha ombyte behöver du inte ta dig långt, bara för att ha nära tillbaka. Förr var det många fritidshus i Frösakull men idag är det allt fler året runt-boende.

I Frösakull finns matbutik, restaurang, camping, minigolf, apotek, vårdcentral, förskola, grundskola med mera. Man har golfbanor i närheten såsom Halmstad Golfklubbs 36-hålsbana samt Ringenäs Golfklubbs 27-hålsbana.

De underbara stränderna i och kring Frösakull med sanddyner att gömma sig i för att sola, en härligt lång sandstrand med massor av sol och vågor, där det finns ett aktivt strandliv med många olika spännande aktiviteter på gång eller cykelavstånd!

Sommarliv som utan problem kan spenderas utomhus hela dagen med golf, bad, trädgårdsliv, promenader, cykelturer och andra utflykter, en frestelse för både kulturella, kulinariska och upptäckarsinnen. Men även uppleva skiftningarna i naturen beroende på årstid och väderlek.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Frösakull? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND