Hoppa till innehåll
Fantastiska färger i den ljusa solnedgången. Totthyllan 31 - Bjurfors

Spektakulär villa på Totthyllan med skyhög panoramautsikt

Åre By, Åre

Totthyllan 31

Slutpris:
13 900 000 kr
Antal rum:
9
Boarea / Biarea:
222 kvm / 32 kvm*
Tomtarea:
705 kvm
Byggår:
2010

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

  • Fantastiska färger i den ljusa solnedgången
  • Socialt entréplan med ett flödande ljusinsläpp
  • Detaljbild
  • Skymningsbild

Om Åre By

Att bo i Åre By

Åre By är en modern skidort med puls, skidåkning i världsklass och ett rikt uteliv. Stort utbud av bostadsrätter och fastigheter med närhet till allt. Tåget stannar mitt i byn och inom en dryg timmes resa finns två internationella flygplatser. En åretrunt-destination för både fritids- och permanentboende.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Åre By? Kontakta våra mäklare i Åre! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND