Hoppa till innehåll
Kök & matplats. Sadelvägen 81 - Bjurfors

Spektakulärt timmerhus om 246 kvm i Åre Sadeln

Åre Sadeln, Åre

Sadelvägen 81

Slutpris:
22 000 000 kr
Antal rum:
9
Boarea:
246 kvm*
Tomtarea:
924 kvm
Byggår:
2019

*Areauppgifter enligt säljaren & taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

 • Kök & matplats. Sadelvägen 81 - Bjurfors
  Kök & matplats
 • Kök. Sadelvägen 81 - Bjurfors
  Kök
 • Områdesbild. Sadelvägen 81 - Bjurfors
  Områdesbild
 • Detaljbild. Sadelvägen 81 - Bjurfors
  Detaljbild
 • Kök. Sadelvägen 81 - Bjurfors
  Kök

Om Åre Sadeln

Att bo i Åre Sadeln

Åre Sadeln är ett nytt område till väster om Åre Björnen som blivit mycket populärt. Området ligger precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen. Här finns bokstavligen fjällets aktiviteter utanför dörren – utförsåkning, längdskidåkning, vandring, cykling etc. Åre Sadeln skapades dessutom med en vision om ett vackert område med arkitektonisk harmoni utifrån så väl den omgivande naturen som Åres tradition.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Åre Sadeln? Kontakta våra mäklare i Åre! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}