Hoppa till innehåll

Låt livet självspela! Munksjötrea högst upp i huset med attraktivt hörnläge.

Västra Kajen, Jönköping

Hamngatan 7

Slutpris:
4 900 000 kr
Avgift:
5 844 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
91 kvm
Byggår:
2014
Våningsplan:
6 av 6
Hiss:
Ja

*I månadsavgiften ingår värme.

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

  • Vackert och praktiskt. Renhållningsrum, övernattningslägenhet och cykelrum finns på Entréplan.. Hamngatan 7 - Bjurfors
    Vackert och praktiskt. Renhållningsrum, övernattningslägenhet och cykelrum finns på Entréplan.
  • Dem vackra trapporna leder till 28 lägenheter, En liten förening med god ekonomi på bästa plats.. Hamngatan 7 - Bjurfors
    Dem vackra trapporna leder till 28 lägenheter, En liten förening med god ekonomi på bästa plats.
  • En våning ned återfinns garageutrymme med elboxar och lägenhetens förråd.. Hamngatan 7 - Bjurfors
    En våning ned återfinns garageutrymme med elboxar och lägenhetens förråd.

Om Västra Kajen

Att bo på Västra Kajen

Västra Kajen, mittens mitt och kanske Jönköpings absolut bästa läge med närhet till precis allt.

Västra kajen rymmer mycket historik. Under jord finns resterna av Jönköpings slotts sydöstra bastion och en tio meter hög mur.

I garaget under den ena byggnaden har delar av den gamla slottsmuren bevarats och gjorts synlig för alla förbipasserande och intill bostadshusen har man direkt närhet till Munksjön och Bastionsparken med dess böljande hav av blå perenner.

Västra Kajen eller Slottskajen som vissa kallar platsen består egentligen bara av två bostadshus och fler lär det inte bli. Det sjönära och privata läget är oslagbart, att platsen är unik är det inga tveksamheter om.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Västra Kajen, Jönköping? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}