Hoppa till innehåll
Gården ligger mjukt inbäddad i Allerums gröna landskap. Döshultsvägen 38 - Bjurfors

Modern hästgård i vackert naturlandskap nära centrum

Allerum, Helsingborg

Döshultsvägen 38

Slutpris:
13 500 000 kr
Antal rum:
8
Areal:
4 ha

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Film

Döshultsvägen 38

Bilder

 • Gården ligger mjukt inbäddad i Allerums gröna landskap. Döshultsvägen 38 - Bjurfors
  Gården ligger mjukt inbäddad i Allerums gröna landskap
 • Tidstrogen interiör i det öppna och ljusa köket som är förenat med sällskapsrummen. Döshultsvägen 38 - Bjurfors
  Tidstrogen interiör i det öppna och ljusa köket som är förenat med sällskapsrummen
 • Altandäck för varma sommarkvällar. Döshultsvägen 38 - Bjurfors
  Altandäck för varma sommarkvällar
 • En fin komposition av förr och nu i boningshuset. Döshultsvägen 38 - Bjurfors
  En fin komposition av förr och nu i boningshuset
 • Eldstad med genomgående glas som kan betraktas från flera håll. Döshultsvägen 38 - Bjurfors
  Eldstad med genomgående glas som kan betraktas från flera håll

Om Helsingborg

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är en av Nordens äldsta städer. Redan i slutet av 900-talet har det troligtvis funnits en mindre befästning uppe på landborgen. Staden tillhör Öresundsregionen och är Skånes andra största stad. Här befinner du dig endast 4 km från Helsingör i Danmark. Fram till mitten 1800-talet betecknades Helsingborg som småstad men antal invånare ökade explosionsartat i samband med att industrialismen i staden tog fart. Helsingborg växer fortfarande och efterfrågan på nya bostäder blir allt större.

Helsingborg är förutom den breda kustremsan omgivet av parker, grönområden och skog för ett aktivt liv. Här finns naturreservat, vandringsleder, lekplatser, badplatser och cykelleder i varierande miljöer. Helsingborgs centrum ligger alldeles intill havet och är den äldsta delen av staden. Här sjuder det av liv året om. Restauranger, caféer och barer ligger tätt både inne bland husen och nere vid Öresundskusten.

På sommaren solar och badar du mitt i centrum. Här finns det ett flertal badplatser att välja på utifrån väder och humör. Gröningen är en populär plats för folk i alla åldrar med stora gräsytor, lekplats, promenadstråk, trädäck och badbrygga. Fria bad är en bred sandstrand med tre badbryggor och en trevlig fiskrestaurang som vetter mot havet.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Helsingborg? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City eller Bjurfors mäklare i Helsingborg Norr. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}