Hoppa till innehåll
Spektakulär vy över havet genom omfattande glaspartier. Strandvägen 265 - Bjurfors

Finstämt möte mellan förr och nu på strandtomt i Borstahusen

Strandvägen, Landskrona

Strandvägen 265

Utgångspris:
19 500 000 kr
Antal rum:
7
Boarea / Biarea:
273 kvm / 16 kvm*
Tomtarea:
1 263 kvm
Byggår:
1929

*Areauppgift enligt mätbevis upprättat 2023-07-18.
Ytor utöver bo/biarea: förråd 7m², vind 8m² samt källare 13m². Area enligt taxering: 130+91m².

Finstämt möte mellan förr och nu på strandtomt i Borstahusen

Bjurfors Beyond presenterar ett renoverat gathus med påkostad tillbyggnad på en storslagen tomt som sträcker sig hela vägen ner till havskanten.

Beskrivning

Obrutna havsvyer och oändliga solnedgångar på terrassen. Spontana bad i pool eller uppfriskande havsdopp. Promenadavstånd till hamn och mysiga matställen. Att bo i det gamla fiskeläget Borstahusen ger onekligen en känsla av att befinna sig mitt i en konstant semesteridyll. I synnerhet om du bor på Strandvägen 265.

Det karaktäristiska gathuset från 1920-talet med vit puts, röda spröjsade bågar och sadeltak smälter väl in i den historiska miljön med fiskarhusen. Att det på baksidan öppnar sig en exklusiv boendemiljö med en tomt som leder hela vägen ner till strandpromenaden är det få som kan ana. Via en passage i det renoverade ursprungliga huset leds du vidare ut till en nybyggd del som blickar mot Öresund och Ven med pool, soldäck och terrasser i olika etager. Tillbyggnaden i modernistisk stil är uppförd i ett plan med träfasad av Kebony med omfattande skjutbara glaspartier mot vattnet som tar in de vackra omgivningarna maximalt. Det är också här man har valt att lägga de sociala ytorna med kök, matplats och sällskapsrum i förening. Den svensktillverkade, platsbyggda köksinredningen kommer från Lergöken och matchar ypperligt till det rena stilspråket. Samma höga kvalitet och avskalade atmosfär återfinns i den stora badrumsavdelningen intill där badkar och vedeldad bastu med havsutsikt är en del av interiören. Även i gathuset råder en påkostad atmosfär av mer tidstrogen karaktär med detaljer såsom profilerade snickerier, eldstad, spröjsade bågar och fiskbensparkett. Huset i två plan fördelar ett kök, sällskapsrum, allrum, tvättrum, gäst-wc och 4 sovrum, varav två av dem har badrum en suite. På det övre planet har du fri utsikt över havet och de sceniska omgivningarna. Med detta boende får du det bästa från förr och nu, på ett unikt läge. Strandtomterna är lätträknade vid denna vackra kust.

Interiör

Med en vagn full av sill och blicken mot Ven och havet, står Borstahusgumman som en påminnelse om fiskelägets historia. Skulpturen i brons är en hyllning till en de kvinnor som dagligen promenerade med sin fångst härifrån till Landskrona. Ett landmärke i Borstahusets pittoreska hamn där det även finns badplats, gästbåtshamn, fiskaffär, hamnkrog samt kulturhuset Pumphuset med restaurang, konsthall och museum. Knappt en kilometer söderut ligger gathuset från 1920-talet som har utökats med en tillbyggd del mot havssidan. Denna moderna del har fasad av Kebonyträ som är en slags furu som blir naturligt mer gråtonad med tiden och är underhållsfri i 30 år och skjutglaspartier från Hajom.
Här bor du inte bara med närhet till Borstahusens hamn utan också Landskronas puls. En cykeltur på knappt tio minuter tar dig till både centrumkärnan och färjan till Ven.

VÅNING 1 - HUVUDBYGGNAD
ENTRÉ & GÄST-WC
En vacker entré med ölandsstenläggning, smidesstaket, japanska körsbärsträd och järnek välkomnar dig till det ursprungliga gathuset. Vid sidan av huset ryms en mindre bil. Innanför den röda spegeldörren med överljus kommer du in i en luftig hall med ljusgrått klinkergolv med elvärme och nymålade väggar i en sandbeige ton. Den centrala placeringen av hallen ger kontakt till samtliga rum på detta plan; kök, sovrum och sällskapsrum. I anslutning till hallen finns ett gäst-wc med tapetserade väggar och svart marmor på golvet samt handfat. Samtligt porslin går i sekelskiftesstil.

SÄLLSKAPSRUM
Till höger om hallen nås sällskapsrummet som har gott om både ursprungliga och tidstrogna detaljer som förmedlar tjugotalets glans. Fiskbensparketten är nylagd och väggarna nystrukna i olika beige toner som framhäver de profilerade listverken vackert. Två höga fönsterpartier med småspröjsad överdel ger gott om ljus och vetter ut mot gatans grönskande allé. Mitt i rummet står en murad öppen spis med gedigen spiselkrans och stenparti nedtill som både värmer gott och skapar trivsel. Ytterligare ett fönsterparti med småspröjsad överdel vetter in mot innergården. I rummet ryms både en matplats vid fönsterna och en stor soffgrupp. Via detta rum kommer du till passagen som leder in till den nybyggda delen.

KÖK & TVÄTT
Via en vacker dörr med glasinfällningar i hallen nås det ”lilla” och ursprungliga köket. Inredningen går i tidstrogen stil med vita profilerade luckor från Ballingslöv, vitt metrokakel i halvförband på vägg samt svart bänkskiva i granit. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett samt skifferklinkers med vattenburen värme. För de mindre eller snabbare måltiderna finns en liten bardisk med upp till fyra sittplatser. Eftersom det stora och nya köket mot havet finns, kan det vara en möjlighet att nyttja rummet till något annat; sovrum, arbetsrum eller allrum. I anslutning till köket finns ett tvättrum med klinkergolv, nymålade vita väggar, tvättmaskin, torktumlare samt ny arbetsbänk och skåpinredning.

SOVRUM 1
Mellan tvättrum och sällskapsrum finns ett fint sovrum med nylagd fiskbensparkett och nymålade beige väggar med två stora fönsterpartier med småspröjsad överdel mot innergården. Här finns en stor klädkammare i anslutning och en mindre garderob med hyllplan. Ett fint rum som även passar för gäster eller hemmakontor.

VÅNING 2 - HUVUDBYGGNAD
ALLRUM
En trappa upp välkomnar en rofylld avdelning med upp till tre sovrum och ett fint allrum. Nästan omedelbart möts du av spektakulärt fria vyer över havet och Ven. En utsikt som först möjliggjordes efter renoveringen när våningsplanet fick en stor fönsterkupa. Allrummet är centralt placerat mellan de två sovrummen som vetter mot havet och har fin plats för en skön soffgrupp eller lekrum. Samtliga rum på detta våningsplan har betsade ekparkett.

SOVRUM 2–3 & BADRUM 1–2
De två sovrummen som bjuder på en fantastisk vy är placerade i vardera gaveln av allrummet. Båda rummen har ett fint ljusinsläpp, spegeldörrar och rikligt med garderobsutrymmen. Båda rummen har egen ingång till varsitt badrum. Det ena är inrett med svartvitt klinkergolv, kaklade väggar, duschalkov, spottar i taket, takfönster samt rikligt med förvaringsutrymme. Det andra har brunmarmorerade klinkers, vitt väggkakel, dusch, vägghängt wc, spottar i taket, takfönster och rikligt med förvaringsutrymme.

SOVRUM 4
Bakom trappan, med utsikt mot entrésidan via fönsterkupa finns ytterligare ett rum med en mindre garderob som, förutom sovrum, är utmärkt för hobby, gäster eller kontor.

NYBYGGNATION
KÖK, MATPLATS & SÄLLSKAPSRUM
För att komma till den nybyggda delen går du via en passage från huvudhuset som är omsluten av fönsterrader mot innergården. Här möts du inte bara av en häpnadsväckande fri utsikt över havet genom helglasade skjutdörrar från Hajom utan också ett stort härligt socialt rum. Rummet kombinerar kök, matplats och sällskapsrum i ett och har ett genomgående modernistiskt och påkostat stilspråk med mustigt mörkbetsat trä, beigetonade väggar, slipat betonggolv och raka linjer. Kökets snickerier är platsbyggda av Lergöken i Ängelholm och består av två fristående arbetsstationer/öar samt en vägg med kyl, frys samt två stora pocketskjutdörrar. Bänkskivorna på de två stationerna är av natursten som matchar golvet fint i både ton och stil. Det mörkbetsade träet omsluter såväl skåpsluckor som fronter. Bakom skjutdörrarna på den stora väggen ryms en kaffebar med särskilda pocketdörrar, förvaring, vinkyl och vitvaror som antingen kan döljas eller ha öppet. Båda köksöarna har diskho med blandare från Tapwell. Vid den ena köksön finns också sittplatser för fyra personer. Köket är centralt placerat i rummet med sällskapsdelen i ena sidan och matplatsen i andra. I sällskapsdelen finns fina infällda hyllnischer.

BADRUM 3
I anslutning till passagen nås en exklusiv badrumsmiljö som lätt för tankarna till en femstjärnig hotellsvit. Det påkostade utrymmet är helt klätt med gråmelerat kakel och klinkers på väggar och golv, och har en naturlig indelning med separata rum i rummet; badkar i en vrå, wc och tvättställ i en, duschalkov samt vedeldad bastu. Interiören består av ett badkar från Nordhem, tvättställskommod från Svedbergs och Primy, vägghängt wc från Ivö, duschalkov samt en bastu för upp till sex personer med havsutsikt och vedeldat aggregat från Harvia. Ljus kommer från spotlights i tak och lampa vid spegel från Foscarini.

UTEMILJÖ
Läget talar onekligen för sig själv när det kommer till utemiljön och de generösa gräsytorna som mynnar ut mot strandpromenaden och havet, men ägarna har valt att vässa till det ytterligare med njutbara platser. Via glaspartierna i köket i den nybyggda delen öppnar du ut till ett härligt trädäck som är byggt i olika nivåer med platsbyggda bänkar med förvaring och bord på den lägsta nivån. I anslutning till trädäcket finns även en pool att njuta av med ett pooltak från Gullberg & Jansson som döljs under trädäcket när poolen inte används. Poolen är 3,5 x 7 meter och 145 cm djup och har saltklorinator som är skonsammare för huden, poolbelysning och en liner som är svetsad och tjockare än en vanlig. Mellan det ursprungliga gathuset och nybyggnationen finns en atriumgård med silverpäronträd, lavendel, buxbom och anaträd. Miljön är optimal för den som vill skapa en skyddad medelhavsoas med slingriga gångar, fontäner, olivträd, tomater, örter och citrusträd. En naturlig kontakt med havet fås genom glaspartier som går tvärs genom sällskapsavdelningen. Från innergården finns även ett förråd som är byggt i Kebony med ölandssten samt ingång till källaren. I trädgården som sträcker sig mot havet finns vinrankor, krusbärsbuske, två belysta gullregnsträd, plommonträd och ett magnifikt fikonträd vid poolen. Den öppna känslan mot havet är fantastisk, men kan avgränsas med mur om så önskas. Bygglov för en höjd på 110 cm finns. Nedanför tomten är det långgrunt men bara 50 meter bort finns en brygga för snabba dopp.

NÄROMRÅDET
Att få bo granne med havet och samtidigt ha nära till både allt praktiskt och ställen som förgyller vardagen är en ynnest. Snett över gatan avgår buss 5 som tar dig till Landskrona station på en kvart, med cykel tar når man stationen på endast 10 minuter. På knappt tio minuter tar du dig även med cykel till Venbåtarna, Citadellet, flera fikaställen, fiske och konstutställningar. För golfspelarna erbjuder Landskrona golfbana på Erikstorp två 18-hålsbanor med hänförande utsikt över Ven. Inte heller behöver du ta dig långt för att äta något gott. Kompassen, Pumphuset, Smörtaxen och Erikstorp som även arrangerar traditionellt midsommarfirande, barnteater och påskaktiviteter för barn är ständiga magneter. På sommaren lockas många matgäster till Smoke and Barell i lagunen eller Hamnkrogen vid Borstahusens hamn. På detta läge är bad en självklar del av vardagen och erbjuds i flera former; Cement vid Borstahusen strand med en fin lekplats, badbrygga vid Borstahusens nya kvarter och Lill-Olas vid campingen. Året om kan du ta fina promenader in mot Citadellet, Konsthallen samt mot Sandbergen och Ålabodarna.

Landskrona stad genomgår en fantastisk utveckling med stora satsningar på utbud, boendemiljö och sportaktiviteter för ungdomar och utbud. Nästa år står ett nytt kallbadhus klart vid Citadellet. Den mest uppmärksammade och i särklass största satsningen inom hälsa och idrott är dock utan tvekan den nya arenan som sätter Landskrona på kartan. Med en investering på 900 miljoner räknas det också som Sveriges mest påkostade projekt. Ett antal förskolor och skolor finns i närheten. Matinköpen kan göras både i Borstahusen och in mot stan. Nästan samtliga livsmedelsbutiker finns representerade så som Coop, Ica Kvantum, City Gross och Willys.

Ansvarig mäklare

Bilder

 • Spektakulär vy över havet genom omfattande glaspartier. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Spektakulär vy över havet genom omfattande glaspartier
 • Full utblick över det stora blå och Ven. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Full utblick över det stora blå och Ven
 • Påkostad tillbyggnad med fasad av Kebony och njutbar utemiljö på första parkett mot strandpromenaden. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Påkostad tillbyggnad med fasad av Kebony och njutbar utemiljö på första parkett mot strandpromenaden
 • Pool med tak som kan döljs under trädäcket när den inte används. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Pool med tak som kan döljs under trädäcket när den inte används
 • Öppna gräsytor och en härlig altan för idealiska sommarkvällar. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Öppna gräsytor och en härlig altan för idealiska sommarkvällar
 • Stigen som följer havsbrynet alldeles nedanför tomten. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Stigen som följer havsbrynet alldeles nedanför tomten
 • Insynsskyddad utemiljö med öppenhet mot vattnet. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Insynsskyddad utemiljö med öppenhet mot vattnet
 • Traditionell och charmig gathusmiljö på entrésidan. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Traditionell och charmig gathusmiljö på entrésidan
 • Den nybyggda delen är modernistisk och voluminös. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Den nybyggda delen är modernistisk och voluminös
 • Köket är centralt placerat mellan sällskapsdel och matplats. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Köket är centralt placerat mellan sällskapsdel och matplats
 • Köksinredningen är platsbyggd av Lergöken i Ängelholm. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Köksinredningen är platsbyggd av Lergöken i Ängelholm
 • Bakom skjutdörrarna ryms en kaffebar med särskilda pocketdörrar, förvaring, vinkyl och vitvaror. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Bakom skjutdörrarna ryms en kaffebar med särskilda pocketdörrar, förvaring, vinkyl och vitvaror
 • Gott om utrymme på två fristående arbetsstationer/öar med bänkskivor av natursten. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Gott om utrymme på två fristående arbetsstationer/öar med bänkskivor av natursten
 • Genomgående golv av slipad betong och beige väggar. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Genomgående golv av slipad betong och beige väggar
 • Massor av luft och ljus i hela rummet. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Massor av luft och ljus i hela rummet
 • Panoramautsikt i hela rummet. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Panoramautsikt i hela rummet
 • Njutbar miljö för flera avdelningar. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Njutbar miljö för flera avdelningar
 • Privat strandläge. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Privat strandläge
 • Lummig inramning som ger en privat känsla. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Lummig inramning som ger en privat känsla
 • Några kliv ner till ett dopp i pool eller hav. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Några kliv ner till ett dopp i pool eller hav
 • Möte mellan förr och nu. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Möte mellan förr och nu
 • Påkostad badrumsmiljö med gråmelerat kakel och klinker i den nybyggda delen. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Påkostad badrumsmiljö med gråmelerat kakel och klinker i den nybyggda delen
 • Stilfull miljö för sköna bad. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Stilfull miljö för sköna bad
 • Utgång till altandäck och vedeldad bastu i badrummet. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Utgång till altandäck och vedeldad bastu i badrummet
 • Passagen mellan gathuset och den nya byggnaden. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Passagen mellan gathuset och den nya byggnaden
 • Tidstroget och vackert sällskapsrum i det ursprungliga gathuset. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Tidstroget och vackert sällskapsrum i det ursprungliga gathuset
 • Hallen i gathusets entréplan ansluter till gäst-wc, sovrum, kök och sällskapsrum. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Hallen i gathusets entréplan ansluter till gäst-wc, sovrum, kök och sällskapsrum
 • Ursprungligt kök med tidsenlig köksinredning från Ballingslöv i det ursprungliga köket. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Ursprungligt kök med tidsenlig köksinredning från Ballingslöv i det ursprungliga köket
 • Bakom köket finns ett tvättrum med utgång till trädgården. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Bakom köket finns ett tvättrum med utgång till trädgården
 • Generöst och vackert sovrum i entreplan. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Generöst och vackert sovrum i entreplan
 • Allrum mellan de två sovrummen med havsutsikt. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Allrum mellan de två sovrummen med havsutsikt
 • Fantastiska vyer att vakna till genom vackra fönster. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Fantastiska vyer att vakna till genom vackra fönster
 • Sovrum i den andra sidan av allrummet. även detta med anslutande badrum. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Sovrum i den andra sidan av allrummet. även detta med anslutande badrum
 • Ytterligare ett sovrum på andra sidan med utsikt mot entrésidan. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Ytterligare ett sovrum på andra sidan med utsikt mot entrésidan
 • Det första av de två badrummen på övre plan. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Det första av de två badrummen på övre plan
 • Badrum två, även detta i svart och vitt. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Badrum två, även detta i svart och vitt
 • Tidstrogen inredning i sekelskiftesstil. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Tidstrogen inredning i sekelskiftesstil
 • Gäst-wc i anslutning till entréhallen. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Gäst-wc i anslutning till entréhallen
 • Charmigt och klassiskt med vitputsad fasad, röda snickerier och spröjs. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Charmigt och klassiskt med vitputsad fasad, röda snickerier och spröjs
 • Även på baksidan av gathuset finns en fin utemiljö med altandäck. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Även på baksidan av gathuset finns en fin utemiljö med altandäck
 • Atriumkänsla mellan gathus och nybyggnation. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Atriumkänsla mellan gathus och nybyggnation
 • Möjlighet att bygga en härlig medelhavsmiljö med gångar, fontäner och växter. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Möjlighet att bygga en härlig medelhavsmiljö med gångar, fontäner och växter
 • Kallbadhuset med 300 meter brygga står färdigt 2024. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Kallbadhuset med 300 meter brygga står färdigt 2024
 • Hänförande utsikt över sundet från Landskrona golfbana på Erikstorp. Strandvägen 265 - Bjurfors
  Hänförande utsikt över sundet från Landskrona golfbana på Erikstorp

Planritning

Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Lönnen 24

Övriga byggnader/utrymmen

Garage om ca 16 kvm.
Källare om ca 13 kvm.
Förråd på innergården om ca 7 kvm.

TV/bredband

Fiber

Planbestämmelser

Stadsplan (1984-11-29) Tomtindelning (1965-04-07)

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 663 000 kr
Byggnadsvärde
2 558 000 kr
Fastställt
2021
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
9 525 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
29 134 kr
Värme
21 193 kr
Renhållning
2 928 kr
Vatten/Avlopp
5 684 kr
Summa
58 939 kr
Elförbrukning
11 729 kWh/år

Till driftskostnader tillkommer försäkring.

Pantbrev

Det finns 22 st pantbrev uttagna om sammanlagt 7 500 000 kr

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ombyggnad, Renoveringar

2022: Nybyggnation 97 kvm nytt kök ink badrum bastu samt pool och trädäck. Dokumentation, faktura, kvitto finns. Målning och nya golv i huvudhuset (fiskbensparkett samt grå klinkers). Nytt förråd på innergården.
Bänkar och bord som är inbyggt i trädäcket. Pool samt pooltak som försvinner under trädäck. Belysning i trädgården. Renovering av tvättstuga med nya klinkers, bänkskiva, lådor samt garderober.

Tomt

Pool med salt klorinator vilket är skonsammare för hud, poolbelysning, 3,5x7,0 meter och 1,45 meters djup. Svetsad tjockare liner med bättre kvalitet än standard. Pooltak från Gullberg & Jansson. Pooltaket förs under trädäcket då poolen används.
Bygglov finns för att bygga 110 cm hög mur längst ner på tomten.

Parkering

Totalt 3 bilplatser. Garage samt parkering för en bil utanför garaget. Enligt servitut med grannfastighet. Dessutom plats för en liten bil invid huset.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
19 500 000 kr
Rum
7
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
5
Boarea
273 kvm*
Tomtarea
1 263 kvm
Biarea
16 kvm
Bastu
Ja
Trädgård
Ja

*Areauppgift enligt mätbevis upprättat 2023-07-18.
Ytor utöver bo/biarea: förråd 7m², vind 8m² samt källare 13m². Area enligt taxering: 130+91m².

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan samt 1 plan
Byggår
1929*
Fasad
Puts (tilläggsisolering huvudbyggnad) / Kebonyträ
Grund
Källare / platta på mark
Stomme
Tegel / trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Tegelpannor / papp
Ventilation
Självdrag i gathus, mekanisk i nybyggnad.
Fönster
3-glas fönster (2014/15 samt 2022) Elite och Hajom

*Tillbyggt 2022

Larm finns (Verisure)

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2023-07-18

Om Strandvägen

Att bo i Borstahusen

Borstahusen är ett mysigt fiskeläge som grundades när de två fiskarbröderna Rasmus Andersson Borste och Jöns Andersson Borste slog sig ner här och byggde sina hus på 1770-talet. Som efternamnen antyder, gav de Borstahusen sitt namn.

Fiskenäringen var dominerande här fram till 1950-talet, när den sista fiskargumman gick runt med sin skottkärra och erbjöd färsk fisk hela vägen in till Landskrona. 1994 förevigades Borstahusgumman som bronsstaty av skulptören Lena Lervik, när hon blickar ut över Ven.

Miljön är idyllisk och genuin i Borstahusen. Här bor du i en pittoresk miljö med stränder, badplatser, småbåtshamn och vackra vandringsleder inpå knuten. Förutom allt havet har att erbjuda med lek och bad, finns det mängder av utomhusaktiviteter som boule, utomhusgym och olika strandsporter att ägna sig åt. Här passerar dessutom en del av Skåneleden, där du får en trevlig promenad förbi de charmiga gathusen och den livliga småbåtshamnen. Nere i hamnen lägger både segelbåtar och fiskebåtar till och du kan ta ett dopp från badpiren Cement. Här finns också Pumphuset, som är ett kulturhus med fast utställning om Borstahusens historia, konsthall och en restaurang som är öppen året runt med härlig utsikt över Öresund. För fler smakupplevelser, erbjuder Borstahusen ytterligare ett par välmeriterade restauranger, två ölbryggerier och ett whiskydestilleri.

Mötesplats Borstahusen är en resort med semesterby och camping. Anläggningen har 200 campingplatser och 63 stugor med stora variationer på boende. I anslutning till campingen ligger Erikstorps Kungsgård som erbjuder goda måltider, konferens-och golfpaket. Den långgrunda sandstranden ”Lill-Olas” ligger här, som är väldigt populär bland barnfamiljerna. På Lill-Olas kan du söka skugga under en av tallarna, ta ett dopp från bryggan och handla glass i strandkiosken.

För golfspelaren finns det flera banor att välja på. Landskronas golfbana är en park-and seasidebana med totalt 36 hål som ligger granne med semesterbyn. I närheten finns även en 9-hålsbana på Ven, en 18-hålsbana i Häljarp och en pay-and playbana i Glumslöv. Golfentusiasten kan dessutom besöka Svenska Golfmuseet, som ligger bredvid Erikstorps Kungsgård.

Svaneholm är ett populärt område som ligger strax innan Borstahusen. Här finns fina lekplatser, parker och ett strövområde. Strandvägen längs med havet stoltserar med vackra villor och underbar utsikt.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Strandvägen? Kontakta Bjurfors mäklare i Landskrona! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Strandvägen 265

Strandvägen 265

26161 Landskrona

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Jag är intresserad av Strandvägen 265

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}