Hoppa till innehåll

Magnifik privat belägen villa med fin funkiskaraktär, storslagna sällskapsytor och pool

Djursholm - Svalnäs, Danderyd

Svalnäsvägen 41

Slutpris:
23 200 000 kr
Antal rum:
8
Boarea / Biarea:
233 kvm / 81 kvm
Tomtarea:
2 405 kvm
Byggår:
1947

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Johan Reuterling

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Danderyd

Att bo i Danderyds kommun

Danderyd är en grönskande storstadskommun omgiven av vatten, belägen cirka en mil norr om Stockholm. I Danderyd bor du lugnt och familjevänligt i flerfamiljshus, radhus eller villa. Kommunen har några av de bästa skolorna i landet med såväl kommunala och privata som kooperativa alternativ.

Danderyd består av fyra kommundelar - Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Samtliga med ett eget centrum med shoppingmöjligheter och kommunal service. I kommunen finns även ett av de största akutsjukhusen i Sverige, Danderyds sjukhus, med specialistsjukvård inom ett flertal områden.

Här har du mycket bra allmänna kommunikationer med tunnelbana till Mörby centrum/Danderyds sjukhus varifrån bussar går till de olika kommundelarna. Roslagsbanan går genom Stocksund, Djursholm och Enebyberg.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Köpa, sälja eller värdera bostad i Danderyd kommun? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Täby Danderyd! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND