Hoppa till innehåll

Arkitektonisk skönhet nära havet

Näsby Park Sjösidan, Täby

Centralvägen 4

Slutpris:
22 800 000 kr
Antal rum:
8
Boarea / Biarea:
241 kvm / 113 kvm
Tomtarea:
2 210 kvm
Byggår:
1961

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Film

Centralvägen 4

Bilder

Om Näsby Park Sjösidan

Att bo i Näsbypark Sjösidan

Näsbyparks Sjösida består av luftiga kuperade villakvarter mellan Djursholmsvägen och havet. Området har en unik strandlinje med promenadstråk, klippbad, sandstrand och bryggor som man kan avnjutas alla årstider. Mötet med skärgården, båtarna, skridskoåkarna och vindpustarna från havet ger en underbar hemmamiljö för de boende.

Förutom de fina och populära villakvarteren finns här även den unika bostadsrättföreningen Långa Raden, de fina Flaggvägshusen från 50-talet och några populära mindre bostadsrättsföreningar. Näsby Slott, med anor från 1200-talet, är ett smycke med sin park och närhet till vattnet. De bostäder som nu växter fram i slottsparken kommer ge fler människor möjlighet att få bo på denna vackra plats.

Tennisklubbens läge intill badplatsen Näsa Ängs strand är ett populärt tillhåll för sportintresserade och här finns även ett café sommartid. Flera bra skolor och dagis finns i området där Slottsparkskolan (F-3) är Sjösidans guldkorn.

Näsbyparks centrum ligger centralt och har ett bra utbud av affärer och service. Härifrån går Roslagsbanan som gör pendling till Stockholms city både snabb och enkel med ca. 20 minuters restid. Även goda busskommunikationer till bland annat Täby Centrum och Mörby Centrum, varifrån tunnelbanan går, samt bra cykelbanor och närhet till E18.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Näsbypark Sjösida? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Täby Danderyd! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND