Hoppa till innehåll
Bjurfors Beyond presenterar en privatvilla om 250 kvm på fritt läge i Andalen. Håltavägen 15 - Bjurfors

Sensationell arkitekturikon med ljusa ytor, naturmaterial och tidlös design –på högt och privat läge

Torslanda - Andalen, Göteborg

Håltavägen 15

Slutpris:
11 850 000 kr
Antal rum:
7
Boarea / Biarea:
250 kvm / 50 kvm*
Tomtarea:
1 636 kvm
Byggår:
2000
Takterrass:
Ja

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Film

Film

Bilder

 • Bjurfors Beyond presenterar en privatvilla om 250 kvm på fritt läge i Andalen. Håltavägen 15 - Bjurfors
  Bjurfors Beyond presenterar en privatvilla om 250 kvm på fritt läge i Andalen
 • Villans ljusa interiör präglas av en till stor del öppen planlösning och generösa fönsterytor. Håltavägen 15 - Bjurfors
  Villans ljusa interiör präglas av en till stor del öppen planlösning och generösa fönsterytor
 • Den stora matsalen har gott om plats för middagsbjudningar och en mysig öppen eldstad. Håltavägen 15 - Bjurfors
  Den stora matsalen har gott om plats för middagsbjudningar och en mysig öppen eldstad
 • Uppseendeväckande arkitektur och en sällsynt stilsäker designlinje. Håltavägen 15 - Bjurfors
  Uppseendeväckande arkitektur och en sällsynt stilsäker designlinje
 • I öppen planlösning med den trivsamma matsalen ligger ett sobert kök med köksö. Håltavägen 15 - Bjurfors
  I öppen planlösning med den trivsamma matsalen ligger ett sobert kök med köksö

Om Torslanda - Andalen

Att bo i Torslanda

BO KUSTNÄRA I TORSLANDA

I Torslanda bor du med närhet till havet, norra skärgården och lantliga omgivningar, samtidigt som storstaden Göteborg finns runt hörnet.

BARNVÄNLIGT I VACKER MILJÖ
Torslanda tillhör stadsdelen Västra Hisingen och bebyggelsen i området består av både villor, radhus och bostadsrättslägenheter. Många barnfamiljer väljer att flytta till detta barnvänliga områdedet finns både förskolor och grundskolor här. Torslanda består av de gamla socknarna Björlanda och Torslanda och omfattar även Arendal.

Kustlivet bjuder på många möjligheter till avkoppling och naturupplevelser och här finns flera olika badplatser. Hällsviks badplats, Hästeviksbadet och Sillviksbadet med Sillviks naturreservat för att nämna några. Här ligger också flera stora båthamnar som Torslanda Lagun och Björlanda Kile, som är en av norra Europas största hamn.

Högt över havet reser sig Telegrafberget i Sillvik, ta en promenad dit och du får en vacker utsikt över vattnet. Härifrån kan du se en stor del av den norra skärgården och en klar dag faktiskt ända till Marstrand med Carlstens fästning.

För dig som är idrottsintresserad finns bland annat Torslanda Golfklubb som med både en 18-hålsbana och en korthålsbana om 9-hål. Lockar hästryggen desto mer så har Torslanda flera fina stall och ridskolor. I området finns träningsanläggningar och olika idrottsföreningar för till exempel fotboll, handboll, innebandy och tennis.

TA DIG ENKELT TILL BÅDE CITY OCH SKÄRGÅRDEN
I Amhults centrum är utbudet stort i form av butiker, kulturhus, bank, vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik. Området står under utveckling och fler bostäder, butiker och kontor växer fram här. Med sitt läge vid Öckeröleden är det gångavstånd till hav, bad och båtliv i den bohuslänska skärgården.

Med kollektivtrafik eller bil tar du dig smidigt in till stan och övriga Hisingen. Från Torslanda har du också nära till färjelägret på Lilla Varholmen med färjor som tar dig ut i Göteborgs norra skärgård med Hönö och Björkö som närmsta öarna. Från dessa öar tar du dig lätt vidare med färja eller bil till andra öar i Öckerö kommun.

KONTAKT
Köpa, sälja eller värdera bostad i Torslanda - Andalen? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}