Hoppa till innehåll
Modern skärgårdsvilla på högt solnedgångsläge med fri havsutsikt. Dörjevägen 6 - Bjurfors

Ljus skärgårdsvilla med panoramautsikt över hav och skärgård

Fotö, Öckerö

Dörjevägen 6

Slutpris:
10 100 000 kr
Antal rum:
8
Boarea / Biarea:
190 kvm / 50 kvm*
Tomtarea:
539 kvm
Byggår:
2001

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Film

Bjurfors Beyond

Bilder

  • Modern skärgårdsvilla på högt solnedgångsläge med fri havsutsikt
  • Atmosfären och utsikten vid vardagsmåltider och stora middagar är fantastisk
  • Spektakulära sällskapsytor med ljuslaserat ekgolv
  • De stora terrasserna – delvis under tak – omfamnar nästan hela byggnaden i flera etage
  • En formren öppen spis bidrar med värme kalla kvällar

Om Öckerö

Mäklaren om Öckerö

BO I IDYLLISK SKÄRGÅRDSMILJÖ
När du bor i norra skärgården bor du i en vacker och unik havsmiljö utanför Göteborg. Vart du än väljer att bo har du här nära till salta bad och vackra utsiktsplatser.

FRÅN VINGA TILL MARSTRAND
Göteborgs norra skärgård består av nära tusen öar och kobbar vilka ligger som ett pärlband mellan Vinga och Marstrand. Med färja från Lilla Varholmen i Torslanda tar du dig enkelt ut till Öckerö Kommun med sina tio bebodda öar. En bebyggelse där lummig natur och klippor blandas med villor och lägenheter. Många av öarna är obebyggda på västsidan så det finns gott om stigar och naturreservat att upptäcka.

BLAND TUSEN ÖAR
Öckerö är kommunens centralort och här finns service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, bank och apotek. Invid apoteket finns en örtagård som är öppen för allmänheten. Öckerö bjuder också på flera restauranger och caféer. På Hönö har fisket alltid varit en viktig del för de boende. I populära Hönö Klåva hamn har många av de lokaler som förr används till fiskerinäringen byggts om. Numera inhyser de kommunens största utbud av restauranger och butiker.

Från Lilla Varholmen tar färjan bara fyra minuter till Björkö. Björkö är en bergig ö och tar du dig upp på Valeberget ser du från Vinga ända till Marstrand. På ön finns många barnvänliga badplatser och ett serviceutbud i form av livsmedelsbutik, restaurang och bageri. Från Björkö kan du ta färjan vidare till den bilfria ön Grötö. I skärgårdens norra del ligger Rörö som är uppskattat av fågelskådare för sin unika natur med hedmarker.

Tillsammans erbjuder öarna ett rikt föreningsliv och det finns fotbollsplaner, ishall, boulebanor, löparbanor och idrottshallar. Det finns också gym, tennishall och paddelbanor. Utöver detta erbjuder området flera öar med naturhamnar för avkoppling och näst intill oändliga möjligheter till salta bad.

I kommunen finns både kommunala och fristående förskolor och grundskolor. På Öckerö finns kommunens gymnasieskola – den populära Öckerö seglande gymnasieskola som har havet som klassrum.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Öckerö kommun? Kontakta våra mäklare i Torslanda! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND