Modern trädgårdslägenhet med 3 sovrum i söderläge som ligger nära Puerto Banus
Pris
745 000 €
Avgift
200 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Byggyta
111 kvm
Ref
Puerto Banus, Ref 588
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
75 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Trädgårdslägenhet med 3 sovrum i söderläge som ligger i ett lyxigt modernt bostadsområde som blev byggt för ett par år sedan.
Föreningen består av bara 16 moderna lägenheter och har gångavstånd till Puerto Banus och alla bekvämligheter i Nueva Andalucia.
När du kommer in i bostaden leder entrén till ett mycket rymligt vardagsrum med ett fullt utrustat modernt kök med öppen planlösning med frukostbar och plats för ett matbord. De stora skjutdörrarna leder till huvudterrassen och trädgården.
Entréhallen fortsätter till tre sovrum, inklusive master-sviten i slutet av hallen, med eget badrum, inbyggda garderober och direkt tillgång till huvudterrassen och trädgården.
De två andra sovrummen delar ett stort gästbadrum och har utsikt över trädgården på baksidan av huset, båda sovrummen har inbyggda garderober.
Från vardagsrummet öppnar de stora dubbla glasdörrarna ut mot den täckta terrassen utanför som är hela 75m2. Sedan har du en trädgård som sköts av föreningen men som är för exklusiv användning för denna bostad.
Lägenheten är en hörnlägenhet och vid andra änden av byggnaden finner du ett härligt poolområde med duschar och omklädningsrum och med gott om utrymme att sola och koppla av.
Föreningen är gated och det finns en automatiserad grind som gör det möjligt för fordon att komma in i det underjordiska garaget, med en privat parkeringsplats och förråd som tillhör lägenheten.
Bostaden ligger inom gångavstånd till de flesta lokala bekvämligheter och tjänster, inklusive alla slags butiker och restauranger. Puerto Banus och alla dess stränder når du på 5 minuters promenad. De bästa golfbanorna i dalen ligger mindre än 5 minuter bort med bil och det tar bara 10 minuter att köra till centrum av Marbella. Malagas flygplats ligger 40 minuter bort.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Utvald detaljbild

Fakta

Månadsavgift

Avgift
200 €

Byggnadssätt

Byggår
2018

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energideklarationsdatum
2016-03-22

Information

Typ
Lägenhet
Pris
745 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
111 kvm

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
75 kvm

Området

Om området

Nueva Andalucia ligger i Marbella kommun och är ett av kustens mest populära områden.
Området kallas även för golfdalen, i och med att några av kustens kändaste golfbanor ligger här, t.ex. Los Naranjos Golf Club, Real Club de Golf Las Brisas och Aloha Golf Club. Vidare så finns välrenommerade internationella skolor vilket även inkluderar Svenska Skolan Marbella. Närheten till lyxhamnen Puerto Banus har även bidragit till att göra området väldigt populärt.
Nueva Andalucia är ett stort bostadsområde med ett köpcentrum, Centro Plaza, som är en populär mötesplats. Där finns det restauranger, butiker, barer, kontor och gym. Det är även kring Centro Plaza som marknaden hålls varje lördag och där hittar man bland annat kläder, skor, frukt, grönsaker, växter m.m.
Nueva Andalucia är även känd som ett centrum för svenskkolonin i och med att det bor så många svenskar här året runt. Det finns även svenska livsmedelsaffärer och restauranger.

Kommunikationer

Det tar ca 45 minuter med bil till Malagas flygplats.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661598356
  Telefon: +34 661598356

Förslag på andra bostäder