Hoppa till innehåll

Navigare Properties

Är du trött på det svenska vinterrusket, och på att behöva nöja dig med någon veckas överprisad semester i solen en gång om året? Nu kan du distansarbeta från en lyxvilla i solen, utan att det kostar dig mer än det skulle göra att stanna hemma.

Köpa hus i Spanien

Bjurfors erbjuder tillsammans med Navigare Properties ett nytt koncept för att äga bostad i Spanien – och det kan dessutom bli ditt livs investering.

Ett nytt sätt att äga bostad i Spanien

Konceptet innebär att du köper en bostad i Spanien som finansieras genom uthyrning de veckor som du inte är där. Uthyrningen sker med hjälp av, och via Navigare Properties stora uthyrningsnätverk.

I projektet kan du välja mellan nybyggda villor och med pool i ett eller två plan. Bostäderna ligger i Mijas Pueblo, endast 15 minuter från Malagas flygplats. Som medlem i uthyrningsprogrammet får du även tillgång till hotellservice och aktiviteter på området samt tillgång till en privat yacht två veckor om året i Medelhavet.

Webbinarie: Drömmer du om en lyxig bostad i Spanien med möjlighet till avkastning?

Nu kan du titta på det inspelade webbinariet för att lära dig mer om det här unika konceptet, där du köper en fullt inredd lyxbostad som sedan finansieras genom uthyrning via Navigare Properties stora nätverk. Under webbinariet får du både viktig information och inspiration, dessutom får du svar på de vanligaste frågorna.

Se inspelningen

Köp hus i Spanien som kan bli ditt livs investering 

Bo med femstjärnig standard. Här får du värde av investeringen både när du använder bostaden och när du är hemma i Sverige, utan att själv behöva lyfta ett finger.

Läs mer

Om projektet

Första delen av projektet med 31 villor och 15 sky villor är snart slutsålda. Nu finns ytterligare två bostäder till salu: en enplansvilla och en villa i två plan. Alla bostäder har egen infinitypool och panoramautsikt över hav och berg. Bostäderna är anpassningsbara efter dina önskemål och preferenser. Som ett steg i köpprocessen väljer du mellan tre olika nivåer av material och utrustning.

| Villor frånpris: €995.000 |
| Storlek: 115-159 kvm med 8 bäddar |
| Prisspann: €995.000 – €1.500.000 |

Urval av bostäder

Vackra tvåplansvillor med havsutsikt och pool

Tvåplansvillorna har materialval av hög kvalitet. Med den öppna planlösningen suddas gränserna mellan inne och ute ut. Njut av det enkla livet i trädgården, vid poolen och på de stora terrasserna. Alla villor har havsutsikt och är utrustade med energismarta solcellspaket.

Läs mer om tvåplansvillorna

Enplansvilla med havsutsikt och pool

Projektets enplansvilla har generösa terrasser, pool och utsikt över Medelhavet. Villan har öppen planlösning där gränsen mellan inne och ute flyter ihop. Med fyra sovrum, fullt utrustat kök och sollcellspaket är det här ett bekvämt boende i solen.

Läs mer om enplansvillan

Det enastående läget och tillgängligheten med flygplatsen runt hörnet gör Mijas Pueblo fullständigt unikt. Hit lockas människor året runt för att njuta av det goda livet. Du hittar inte en bättre plats för din fastighetsinvestering.
Jerry Kyrk - Mäklare Bjurfors Marbella

Distansarbeta från hus i Spanien – kostnadsfritt 

Vill du fly från det svenska vinterrusket för att bo eller jobba på distans i ett exklusivt hus på den spanska solkusten? Nu har du möjligheten att göra det utan att det kostar dig mer än det skulle göra att stanna hemma.

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR OM PROJEKTET OCH NYPRODUKTION I SPANIEN

Här får du svar på de allra vanligaste frågorna rörande projektet och om att köpa en nyproducerad bostad i Spanien.

Till FAQ

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse för projektet?

Saknar du svar på några av dina frågor eller vill anmäla ditt intresse för projektet i Mijas Pueblo? Hör av dig till oss och ta ett steg närmare en god investering på solkusten.

Kontakta oss

Om Navigare Properties

Navigare Properties vision är att sälja, förvalta och hyra ut lägenheter med hotellfaciliteter och ett unikt servicekoncept. Genom att dra nytta av all erfarenhet och fördelar som det innebär att vara en del av Navigare Group kan konceptet hålla en standard utöver det vanliga.

Navigare Properties grundades år 2018 och är en del av Navigare Group. Navigare Group har varit verksamma inom förvaltning- och uthyrningsbranschen i snart 20 år, och är en av de ledande aktörerna inom premiumcharterresor. Företaget sysselsätter runt 100 personer runt om i världen och har en konsoliderad årsomsättning på 75 miljoner euro.

Vi hjälper dig att hitta rätt bostad i Spanien

Bjurfors finns på flera orter i Spanien. Kontakta gärna våra lokala experter för ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Till våra spanska kontor

Funderar du på vad som är nästa steg för din nuvarande bostad?

Vill du sälja, köpa, få rådgivning eller värdera din svenska bostad? Bjurfors mäklare har kunskapen och erfarenheten som hjälper dig att göra en riktigt bra bostadsaffär. Våra dedikerade mäklare ger allt vid varje försäljning, och finns med dig längs hela vägen.

Kontakta oss

Få svar på alla dina frågor och funderingar gällande köp av hus i Spanien

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.