Hoppa till innehåll

Renoverad villa med panoramautsikt

  • 995 000 €

El Paraiso, Benahavis

2080

Pris:
995 000 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
3
Byggyta:
288 kvm
Tomtarea:
311 kvm
Ref:
2080
Typ:
Villa
Terrassyta:
89 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Senior Real Estate Agent/Franchisee

Kontakta mig

Marbella
Jerry Kyrk

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Renoverad villa med panoramautsikt

Beskrivning

Välkommen till denna förtjusande villa med fyra sovrum som har totalrenoverats och säljs fullt möblerad och inredd i medelhavsstil. Villan ligger inbäddad i en återvändsgränd i El Paraíso Alto i Benahavís, och utmärker sig för sin lugna miljö och imponerande panoramautsikt över havet och golfbanan. Varje rum har noggrant designats för att skapa en hemtrevlig och mysig känsla med förstklassig finish. Gemensamma utrymmen inkluderar en pool och välskötta grönområden.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
995 000 €
Antal sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
288 kvm
Tomtarea
311 kvm

Byggnadssätt

Byggår
1985

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
89 kvm

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Ansvarig mäklare

Jerry Kyrk

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}