Hoppa till innehåll

Lyxliv när det är som bäst

  • 4 750 000 €

La Quinta, Benahavis

2090

Pris:
4 750 000 €
Antal sovrum:
7
Antal badrum:
8
Byggyta:
872 kvm
Tomtarea:
1 740 kvm
Ref:
2090
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Mari Melander

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella
Mari Melander

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Lyxliv när det är som bäst

Beskrivning

Välkommen till denna magnifika villa som ligger i den prestigefyllda 5-stjärniga golfanläggningen La Quinta. Villan åtnjuter ett utmärkt läge som förenar lugn med oöverträffad naturskönhet. Dess exceptionella placering på en dubbel upphöjd tomt ger enastående utsikt över havet och golfbanan. Här erbjuds en fridfull oas bara några minuter i bil från nöjes- och shoppingställen i Puerto Banús och Marbella.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
4 750 000 €
Antal sovrum
7
Max antal sovrum
7
Antal badrum
8
Byggyta
872 kvm
Tomtarea
1 740 kvm
Trädgård
Ja

Avstånd

Strand
5800 m
Hav
5800 m
Centrum
5400 m
Shoppingcenter
4500 m
Flygplats
66300 m

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Energideklaration

Energiklass
C

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}