Hoppa till innehåll

En privat tillflyktsort

  • 3 495 000 €

La Quinta, Benahavis

2159

Pris:
3 495 000 €
Avgift:
30 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
4
Byggyta:
600 kvm
Ref:
2159
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella
Genevieve Wendelin

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

En privat tillflyktsort

Modern lyxvilla med privat trädgård och uppvärmd pool

Beskrivning

Välkommen till denna toppmoderna lyxvilla som är belägen i Las Lomas de la Quinta, i ett säkert gated community två minuter i bil från Nueva Andalucia och 10 minuter från Puerto Banús.

Här välkomnas du av en rymlig öppen yta med högt i tak som binder samman två lounger – var och en utrustad med en integrerad TV och spis – till en matsal med tillgång till kök och en separat tvättstuga. Bottenvåningen har ett sovrum med omklädningsrum och ett eget badrum, tillsammans med ett extra badrum för gäster. Varje rum på denna nivå erbjuder direkt tillgång till en vidsträckt terrass som har panoramautsikt över både havet och bergen, vilket förstärker känslan av öppenhet och integration med den naturliga omgivningen.

Fastighetens privata trädgård är en höjdpunkt, med en stor varmvattenpool som inbjuder dig att njuta av de spektakulära vyerna. På övervåningen hittar du tre sovrum, alla med omklädningsrum och eget badrum. Särskilt det stora sovrummet imponerar med sina generösa dimensioner och en privat terrass med utsikt över havet, vilket lovar ett lugnt och lyxigt personligt utrymme.
Källaren rymmer flera förråd och ett garage med gott om plats för två bilar, samt en extra carport vid fastighetens entré för gästparkering. Under poolen ligger ett outnyttjat område med potential för omvandling till ett femte sovrum, bio eller gym.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Månadsavgift

Avgift/hyra
30 €

Byggnadssätt

Byggår
2016

Information

Typ
Villa
Pris
3 495 000 €
Antal sovrum
4
Antal badrum
4
Byggyta
600 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}