Hoppa till innehåll

Golfnära boende

  • 3 rum
  • 379 000 €

La Quinta, Benahavis

2252

Pris:
379 000 €
Avgift:
130 €
Antal rum:
3
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
1
Byggyta:
102 kvm
Ref:
2252
Typ:
Lägenhet
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Mari Melander

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Golfnära boende

Mysig trerumslägenhet med mycket potential nära golfbana i Benahavís

Beskrivning

Vi har nöjet att presentera denna trivsamma lägenhet i Benahavís, en av Solkustens mest välbärgade kommuner och ett mycket eftertraktat bostadsområde för såväl familjer som golfentusiaster.

Lägenheten är ljus och har två sovrum med inbyggda garderober, ett badrum, kök, samt ett rymligt vardagsrum som ansluter till en terrass i söderläge med trädgård och direkt tillgång till den gemensamma poolen. Ett av sovrummen har också direkt tillgång till terrassen. Då bostaden är i behov av renovering finns här en unik möjlighet för både investerare och familjer.

Detta är ett utmärkt val för dig som söker ett renoveringsobjekt på bekvämt avstånd från golfbanor och naturen, samtidigt som det bara tar 10 minuter i bil till havet och Puerto Banús.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

3D

Virtuell visning/Virtual tour/Tour virtual

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
379 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Antal sovrum
2
Antal badrum
1
Byggyta
102 kvm
Trädgård
Ja

Månadsavgift

Avgift/hyra
130 €

Byggnadssätt

Byggår
1989

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensam pool med direkt tillgång från terrassen

Avstånd

Strand
5400 m
Hav
5400 m
Pool
30 m
Centrum
5000 m
Shoppingcenter
4800 m
Golfbana
350 m
Flygplats
68900 m

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Mäklare

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder