Hoppa till innehåll

Golfnära lyxlägenhet

  • 109 kvm
  • 4 rum
  • 675 000 €

La Quinta, Benahavis

2281

Pris:
675 000 €
Avgift:
139 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
129 kvm
Ref:
2281
Typ:
Lägenhet
Terrassyta:
20 kvm
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Golfnära lyxlägenhet

Nyrenoverad bostad i sydvästläge med havsutsikt

Beskrivning

Denna moderna lägenhet i Terrazas de la Quinta, Benahavis, erbjuder en varm boendesatmosfär med jordnära toner och ytbehandlingar av högsta kvalitet. Den har tre sovrum, två badrum – inklusive en master en-suite – och en gästtoalett, alla fördelade på en nivå med en total yta av 129 m². Detta inkluderar 109 m² boyta inomhus och en 20 m² terrass.

Lägenheten renoverades 2024 och är belägen vid frontlinjen av La Quinta Golf, med sydvästlig orientering och magnifik utsikt över havet och golfbanan. Här bor du endast fem minuter i bil från shoppingområden, tio minuter från skolor och stranden, och nära viktiga destinationer som El Coto Restaurant (2 minuter), Ronda (45 minuter), Puerto Banús (10 minuter), och Nueva Andalucia (5 minuter).

Bostadens väldesignade layout inkluderar ett kök i öppen planlösning med en central ö som fungerar som en matplats, vidsträckta sällskapsytor, och en stor terrass med utsikt över golfbanan och havet.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
675 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
109 kvm
Byggyta
129 kvm

Månadsavgift

Avgift/hyra
139 €

Byggnadssätt

Byggår
1988*

*Renoverad 2024

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
20 kvm

Gemensam pool

Avstånd

Strand
5600 m
Hav
5600 m
Centrum
5400 m
Shoppingcenter
5000 m
Livsmedelsbutik
850 m
Golfbana
600 m
Flygplats
64400 m

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder