Hoppa till innehåll

Lyxig takvåning

  • 4 rum
  • 998 000 €

La Quinta, Benahavis

2282

Pris:
998 000 €
Avgift:
227 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
125 kvm
Ref:
2282
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Genevieve Wendelin

Senior Real Estate Agent

Kontakta mig

Marbella

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Lyxig takvåning

Renoverat penthouse i skandinavisk stil med havstusikt

Beskrivning

Vackert renoverad takvåning med tre sovrum i Altos de La Quinta, ett gated community i Benahavis. Renoverat i skandinavisk stil erbjuder detta hem komfort, lyx, och utsikt över bergen och Medelhavet. Ett stort förråd och privat parkeringsplats ingår. Gemensamma utrymmen inkluderar ett välskött poolområde och mycket grönska.

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
998 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
125 kvm

Månadsavgift

Avgift/hyra
227 €

Exteriör

Terrass
Nej

Avstånd

Strand
6200 m
Hav
6200 m
Centrum
6000 m
Shoppingcenter
5600 m
Livsmedelsbutik
1600 m
Golfbana
1000 m
Flygplats
65200 m

Om Benahavis

Att bo i Benahavis

I anslutning till Marbella kommun ligger Benahavís som är en av de rikaste kommunerna i Spanien. Invånare i kommunen åtnjuter många privilegier, såsom låga skatter och ett brett spektrum av gratisaktiviteter för hela familjen. Benahavís är en ytterst välmående och välskött kommun som upptar stor geografisk yta. Själva bergsbyn, som ligger sju km och drygt tio minuter med bil från kusten, är en gastronomisk pärla med mängder av bra restauranger inklusive Los Abanicos som kanske är en av de kändaste. Staden har även en välrenommerad skola och de flesta fritidsaktiviteter är gratis för alla barn som bor inom kommunens gränser.

Benahavis har cirka 7.500 invånare och är till ytan en stor kommun och innefattar de exklusiva områdena La Zagaleta, El Madroñal, La Heredía, Los Arqueros, La Alquería, Los Flamingos och La Quinta.

När det gäller golf så finns det även ett rikt utbud inom kommunen med banorna Benahavis Golf Club, Los Arqueros Golf, Atalaya Golf, Los Flamingos Golf, Montemayor Golf, Marbella Club Golf, El Paraiso Golf, La Quinta Golf och exklusiva La Zagaleta Golf.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Benahavis? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder