Hoppa till innehåll
Huvudbild mobiltelefon. 55ecde1k3d7nebot - Bjurfors

Nybyggd, fullt möblerad och redo att flytta in!

  • 4 rum
  • 690 000 €

Atalaya, Estepona

Atalaya ref 782

Pris:
690 000 €
Antal rum:
4
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
2
Byggyta:
122 kvm
Tomtarea:
90 kvm
Ref:
Atalaya ref 782
Typ:
Lägenhet
Hiss:
Ja
Terrassyta:
79 kvm
Pool:
Ja

Nybyggd, fullt möblerad och redo att flytta in!

Välkommen till denna unika lägenhet på bottenvåningen i en av Atalayas mest prestigefyllda föreningar

Beskrivning

Välkommen till denna unika lägenhet med privat trädgård i en av Atalaya mest prestigefyllda föreningar. Detta är en helt ny, fullt möblerad och utrustad lägenhet i en gated community och fortfarande med natur och sport precis utanför dörren, allt du önskar för en hälsosam, förbättrad livskvalitet! Det öppna vardagsrummet med Missoni-design har full tillgång till den extra stora terrassen som vetter mot sydväst och en privat trädgård där du enkelt kan installera en stor jacuzzi om du så önskar. Trots det är det bara några meter till saltvattenpoolen med den perfekta längden att träna och de stora gröna trädgårdarna som omger byggnaderna med låg densitet. Detta är en nyckelfärdig bostad som är väl värd att se!

Från denna underbara bostad har du gångavstånd till både El Campanario Golf & Country House där du hittar ett gym, spa och padelbanor samt Atalaya Golf Club. Med bostaden kommer 2 parkeringsplatser och ett mycket stort förråd. Här får du design av de bästa, för de bästa!

Du vet väl att Bjurfors har tillgång till hela utbudet av bostäder till salu på solkusten, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din drömbostad.

Mäklare

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Tomt

Helt privat och insynsskyddad

Byggnadssätt

Byggår
2019

Avstånd

Hav
3000 m
Pool
10 m
Golfbana
500 m

Information

Typ
Lägenhet
Pris
690 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
122 kvm
Tomtarea
90 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
79 kvm

Om Estepona

Att bo i Estepona

Estepona kan liknas som Spaniens version av Franska Rivieran. Det är en stad som ännu inte har påverkats så mycket av turismen, även om det är allt fler som hittar hit för varje år. Den är en stad som fortfarande behållit sin andalusiska charm och som har en stor och bred strand, fin gammal stadskärna och en pittoresk småbåtshamn.

Du finner den traditionella sydspanska miljön här. Det är många bilfria gator och trånga mysiga gränder med vitkalkade hus. Stadskärnan är, än så länge, befriad från stora hotellkomplex.

I Estepona kan du strosa utmed den charmiga gatan Calle Real som kantas med apelsinträd och mängder med butiker och restauranger. Gamla stan är känt för sina blomkrukor som hänger på husväggarna, där varje gata har utrustats med blomkrukor i egen färg.

Estepona har ca 70.000 invånare.

Det kändaste torget i Estepona heter Plaza de las Flores och här finner man många trevliga restauranger och glassbarer som är perfekta att besöka en varm sommarkväll. Allt känns väldigt lugnt och avslappnat när man promenerar omkring i Estepona och det är lugnet kombinerat med charmen som attraherar allt fler svenskar till Estepona.

Det tar cirka 60 minuter med bil till Malagas flygplats.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Estepona? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Marbella så hjälper de gärna dig.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren