Hoppa till innehåll

Bjurfors öppnar i Kristianstad

Bjurfors fortsätter att växa i Skåne, och etablerar sig nu i Kristianstad.
Våra tidigare etableringar har slagit väl ut och därför kommer vi till Kristianstad med stärkt självförtroende, säger Mattias Larsson, vice vd på Bjurfors Skåne, till Kristianstadsbladet.

Arbetet med att inreda den 290 kvadratmeter stora lokalen på C4 Shopping inleds i slutet av januari, och till en början kommer därför mäklarna inhysas i ett kontorshotell i närheten.
– Storleken på lokalen visar att vi är genuina i vår satsning. Vi har också skrivit ett långt hyresavtal därför att vi innerligt tror på Kristianstad, säger Mattias Larsson.

Sedan tidigare har Bjurfors 18 kontor i Skåne, framförallt i Öresundsregionen. På senare år har mäklarföretaget dock öppnat kontor även i Höör, Simrishamn och Ystad, och med etableringen i Kristianstad ökar fokuset på nordöstra delen av Skåne.

Läs mer om Bjurfors etablering i Kristianstad

Kontakta Bjurfors Kristianstad

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med över 500 medarbetare på fler än 70 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

}