Hoppa till innehåll

Energismart boende - så gör du

Vill du få konkreta tips på hur du reducerar dina elkostnader? Vill du göra ditt boende mer energismart? Bjurfors har bjudit in energiexperter från Anticimex för att prata energieffektiva lösningar och beteenden.

Bjurfors Energistudio: Att vara energismart lönar sig

Utmanas du också av rekordhöga energipriser? Enligt prognosen kommer den kalla och mörka vintern bidra till fortsatt höga priser för el och uppvärmning. Du vet väl att det finns saker du själv kan göra för att både reducera dina driftkostnader och minska din miljöpåverkan?

Vi har bjudit in energiexperter från Anticimex för att ta reda på hur du reducerar din energiförbrukning. I den här sändningen ger vi dig handfasta tips på hur du på bästa möjliga sätt lever så energismart som möjligt på både lång och kort sikt, oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Vi ger dig också ett exklusivt erbjudande tillsammans med Anticimex för att utföra en energideklaration av din bostad till ett rabatterat pris.

Se inspelningen från Energistudion

Boka energideklaration till rabatterat pris

Nu får du som kund hos oss på Bjurfors möjligheten att genomföra en energideklaration till ett rabatterat pris hos Anticimex.

Ta del av erbjudandet genom att ange koden Bjurfors2022 vid bokning. Du får en energideklaration för 3 300 kr (ordinarie pris 4 575 kr). Erbjudandet gäller till och med 2023-01-31.

Boka energideklaration

Har du fler frågor?

Fick du inte svar på alla dina frågor? Nu har du möjligheten att få svar på dina funderingar kring energisparande och energideklaration. Ställ dina frågor till Energiexperten på Anticimex.

Ställ en fråga

Energismart boende - så gör du

Läs allt om hur du skapar nya vanor, rutiner och åtgärder för att reducera din energiförbrukning.

Läs artikel

Boka rådgivning med Bjurfors mäklare

En lyckad bostadskarriär leder till bättre hem. Och med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär. Därför erbjuder vi rådgivning och svar på många av de frågor som du i bostadskarriären funderar över. I en rådgivning med våra mäklare ingår givetvis också en värdering av din nuvarande bostad.

Boka rådgivning

}