Personuppgiftshantering

Personuppgifter som lämnas i samband med anmälan till kampanj eller visning lagras hos Bjurfors Sverige, i enlighet med samtycke från dig. Bjurfors är personuppgiftsansvarigt enligt PUL för behandlingen av dessa uppgifter.

  • Bjurfors kan komma att använda uppgifterna för marknadsföring av den egna mäklartjänsten och för inbjudan till olika kundaktiviteter via e-post.
  • Personuppgifter kan för angivna ändamål ibland komma att lämnas ut till Bjurfors samarbetspartners. Detta för att kunna tillhandahålla dig relevant information, erbjudanden och intressanta tjänster från någon av våra externa samarbetspartners.
  • I enlighet med PUL har du rätt att en gång om året kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter Bjurfors har om dig, och hur dessa används. För begäran om information, rättelse av felaktiga uppgifter etc är du välkommen att vända dig till Bjurfors, Kundvårdsavdelningen, Hallenborgs gata 1, 211 19 Malmö. Hit kan du också anmäla om du inte längre vill ha adresserad direktreklam från Bjurfors.