Hoppa till innehåll

Bostäder till salu i Vallda

Resultat i lista

5 bostäder till salu

Resultat på karta

5 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Spara sökning som bevakning

Alla bostadstyper (förutom lantbruk) i Vallda

Vad är Bjurfors Boagent?

Bostäder till salu i Vallda

Mäklaren om Vallda

BO I TRIVSAMMA VALLDA
När du bor i Vallda bor du ljuvligt med rogivande naturområden, karga klippor och salta bad. Helt enkelt en västkustpärla som bjuder på liv och rörelse, men också ett lugn.

VID SKOG OCH KUST
Vallda är beläget i nordvästra delen av Kungsbacka kommun och här bor du med närheten till både skog och hav. Vid havet finns flera småbåtshamnar och du kan välja mellan många populära badplatser som Lerkil, Vallda, Sandö och Smarholmen. I naturreservatet Vallda med typisk halländsk natur finns sköna strövområden och här hittar du med alla säkerhet en favoritstig. Reservatet bjuder på både kala klippor, ljunghedar och småsjöar – en säregen vacker natur och ett rikt fågelliv.

Mitt i området finns ett stycke fin historia i form av Vallda kyrka som har en grund från medeltiden. Genom åren har den genomgått en mängd förändringar men den har fått bevara sin plats i hjärtat av Vallda. Du kan därför hitta allt i dess närhet som livsmedelsbutik, grundskola och sporthall. De senaste åren har inflyttningen till Vallda ökat, mycket tack vare närheten till både Kungsbacka och Göteborg samt till hav och natur, vilket har lett till ökad tillgänglighet och serviceutbud.

Vallda har ett brett urval av organiserade fritidsaktiviteter för alla åldrar och populära sporter är ridning, tennis, fotboll och segling. I de natursköna omgivningarna finns flera motionsslingor och här löper också Kattegattleden, Sveriges första nationella turistcykelled. För den golfintresserade finns hela fyra banor att välja mellan - Kungsbacka GK, Vallda G & CC, Gräppås GK och Forsgårdens GK. Vilken blir din favorit?

NÄRA TILL BÅDE KUNGSBACKA OCH GÖTEBORG
Under de senaste åren har kommunen haft en hög utbyggnadstakt av förskoleplatser då behoven har varit växande. Så i Vallda med omnejd har du både kommunala och enskilda förskolor. Grundskolorna i kommunen har olika inriktningar och kommunens målsättning är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö. Gymnasium finner du inne i Kungsbacka.

Med grönskande skogar i ryggen och blicken mot havet finns alla förutsättningar för en harmonisk tillvaro. Att det därtill är smidigt att ta sig in till Göteborg som till charmiga Kungsbacka för att handla eller göra ärenden gör Vallda till en plats där det är lätt att trivas. Från Vallda tar du enkelt bussen in till Kungsbacka och sen vidare med pendeltåget in till Göteborg.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vallda? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

}