Hoppa till innehåll

Bostäder till salu i Kungsbacka

Resultat i lista

58 bostäder till salu

Resultat på karta

58 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Spara sökning som bevakning

Alla bostadstyper (förutom lantbruk) i Kungsbacka

Vad är Bjurfors Boagent?

Bostäder till salu i Kungsbacka

Mäklaren om Kungsbacka

BO MITT EMELLAN HAV OCH SKOG
Det är inte konstigt att Kungsbacka är så populärt med sitt perfekta läge. När du bor här har du nära till kusten, inlandet och Göteborg. Området bjuder på en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så när du bor här får du det bästa av två världar.

SHOPPING OCH SPORT
När du bor i Kungsbacka har du nära till en imponerande blandnatur. Med havet i väster och sjöar inåt landet, däremellan en växlande vegetation med både skogar och fält.

Ända sen 1200-talet har Kungsbacka varit ett viktigt handelscentrum och sen de senaste 500 åren har staden legat där vi idag hittar innestaden. 1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Bara två hus finns bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och dåvarande borgmästarbostaden på Östergatan 10. Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget sin idylliska inramning. I Kungsbackas mysiga centrum hittar du många butiker och restauranger att uppleva. Och som om det inte är nog hittar du strax utanför staden två stora köpcentrum.

För dig som hellre sportar än shoppar finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockeyklubbar, simhall och åtskilliga träningscenter och motionsslingor och såklart golfklubbar.

I Kungsbacka kommun hittar du flera vackra områden. Väster om staden ligger Onsala som har en underbar miljö vid havet med närhet till både bad och fiske. Strax norr om Onsala har du Vallda med sitt vackra naturreservat och närhet till både bad- och båtliv. Fjärås är beläget vid sjön Lyngern som bjuder på vackra skogar där du ofta ser hjort. Åsa har genom åren varit populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

BRA KOMMUNIKATIONER
Busskommunikationerna till och från Kungsbacka är smidiga och här finner du shopping och restauranger i klass med storstadens. Vill du härifrån ta dig vidare till Göteborg går pendeltåget regelbundet.

Under de senaste åren har kommunen haft en hög utbyggnadstakt av förskoleplatser då behoven har varit växande. Så i Kungsbacka med omnejd har du både kommunala och enskilda förskolor. Grundskolorna i kommunen har olika inriktningar och kommunens målsättning är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö. Gymnasium finner du inne i centrala Kungsbacka.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Var vill du bo?

Områden i Kungsbacka

}