Bostäder till salu i Kullavik - Malevik

Hitta din nya bostad i Kullavik - Malevik

Attraktiva bostäder till salu i Kullavik - Malevik

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Kullavik - Malevik just nu!

 • Friliggande villa

  Kullavik - Malevik, Kungsbacka

  På förhand
  Adress
  Vikekärrsvägen 17
  Utgångspris
  6 450 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  146 kvm
  Tomtarea
  1900 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Friliggande villa

  Kullavik - Malevik, Kungsbacka

  Exklusiv
  Besiktigad
  Adress
  Nordgårdsvägen 83
  Utgångspris
  14 850 000 kr
  Antal rum
  9
  Sovrum
  6-7
  Boarea / Biarea
  380 kvm / 64 kvm
  Tomtarea
  33374 kvm
 • Friliggande villa

  Kullavik - Malevik, Kungsbacka

  Nyproduktion
  Adress
  Maleviksvägen 93
  Utgångspris
  7 300 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  98 kvm
  Tomtarea
  1856 kvm
 • Adress
  Maleviksvägen 93
  Pris
  3 950 000 kr
  Tomtarea
  1856 kvm

Området

Mäklaren om Kullavik

Den lantliga idyllen, med vackra badvikar och stränder, klippor och skön natur gör Kullavik till en alldeles speciell plats på jorden. Njut av stillheten en ljummen sommarkväll, när doften från havet blandas upp med nyklippt gräs och grillad entrecote från de intilliggande trädgårdarna.

OMRÅDET
Någon lär ha sagt att i Kullavik är det aldrig långt till sommaren. Förmodligen menade personen att närheten till havet och det lantliga läget gör att det känns somrigt året om. Som kullaviksbo är man gärna ute i alla väder och många tar uppfriskande dopp i havet i alla väder. Att promenera längs klipporna eller ner mot stranden för en fika eller bara njuta av solen blir snabbt vardag för den som väljer att bosätta sig här.

NATUR OCH FRITID
Landskapet runt Kullavik är kuperat, med klippor och grönområden och har lockat seglare och sommargäster i århundraden. Här frodas seglarkulturen och den lokala seglingsklubben har genom åren haft många framstående seglare, både inom Sverige och i världseliten. Har du andra intressen än segling, finns en tennisklubb och flera närbelägna golfklubbar, som Särö, Vallda Golf, Kungsbacka GK och Sveriges äldsta golfklubb i Hovås. Många kullaviksbor tar också vara på möjligheterna i naturen runt knuten. På promenadavstånd breder Sandsjöbacka naturreservat ut sig med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog. Som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Tar du hellre cykeln löper Säröbanans gamla banvall genom samhället mellan Göteborg och Särö. Kring förra sekelskiftet transporterade tåget prominenta sommargäster ut till badorterna Särö, Billdal och Kullavik. Gästerna tillhörde i regel en välbeställd societet som lät uppföra pampiga sommarvillor, gärna i nationalromantisk stil på natursköna tomter. Med åren har sommarresidensen fått sällskap av ny bebyggelse, vilket har skapat ett mycket varierat villalandskap av stora och mindre hus i olika stilar och epoker, samt radhus, lägenheter och mindre stugor. Idag är de flesta hus permanentboenden. Och det är inte undra på. Med grönskande skogar i ryggen och blicken mot havet finns alla förutsättningar för en harmonisk tillvaro. Att det därtill är lika smidigt att ta sig in till Göteborg som till charmiga Kungsbacka för att handla, eller göra ärenden gör Kullavik till en plats där det är lätt att trivas.

Köpa eller sälja bostad i Kullavik? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.