Bostäder till salu i Förslöv

Hitta din nya bostad i Förslöv.

Attraktiva bostäder till salu i Förslöv

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Förslöv just nu!

Området

Att bo i Förslöv

Med direkt närhet till Vejbystrands ljuvliga stränder och till vackra Ängelholm finner du den mysiga byn Förslöv. Här bor det flest barnfamiljer i hela kommunen. Anledningen till detta är att du finner allt som efterfrågas i form av skolor och service. Dessutom kan du njuta av fantasisk utsikt över havet och Kullahalvön. På några minuter kan du befinna dig i mysiga Torekov eller fartfyllda Båstad.

Från Förslöv har du nära till det mesta. Ängelholms flygplats ligger bara tio minuter bort. Du tar dig även snabbt ut på motorvägen för vidare färd mot Halmstad och Göteborg eller Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Precis som överallt på Bjärehalvön syns ortsbornas entreprenörsanda och här finns ett flertal företag i blandade storlekar framför allt inom jordbruk, hantverk och handel. Bland annat finns två av kommunens största arbetsgivare just i Förslöv.

Vackra sandstränder är något som det finns gott om på nära håll från Förslöv och på sommaren kryllar området av sommargäster. I närheten återfinns både vackra Skälderviken och Vejbystrand, ett måste för den som vill bada och lapa sol.

Köpa eller sälja bostad i Förslöv? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.