Bostäder till salu i Eskilsminne

Hitta din nya bostad i Eskilsminne

Attraktiva bostäder till salu i Eskilsminne

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Eskilsminne just nu!

Området

Att bo i Eskilsminne

Den mysiga och omtyckta stadsdelen Eskilsminne ligger precis mellan Jordbodalen och Ramlösa Brunnspark i sydöstra Helsingborg. Ett väletablerat bostadsområde där med blandad arkitektur.

Ramlösa tågstation ligger inom promenadavstånd och även busshållplats med direkt anslutning till centrala Helsingborg. Härifrån tar du dig enkelt till andra delar av Skåne men även Köpenhamn. För naturälskaren finns vackra rekreationsområden och möjlighet till sköna promenader, friskvård och lekplatser för barnen.

Jordbodalen som är ett område precis vid Gåsbäckens dalgång bjuder på träbroar, mindre vattenfall och dammar. Här kan du följa den slingrande Gåsbäcken under cirka två kilometers lång sträcka. På några minuters bilfärd hamnar du på Råå, Helsingborgs sydligaste stadsdel som dessutom är känt för sitt fiskeläge. Härifrån kan du också smidigt ta Rååbåtarna från Råå till mysiga Ven.

Förutom oändligt många möjligheter till trevliga utflykter hittar du de mest självklara förnödenheter i Eskilsminne. I närområdet finns en välsorterad matbutik. I Eskilsminne finns det gott om förskolor och grundskolor, när barnen kommit upp i gymnasieålder finns en bra skola inom cykelavstånd.

Alldeles i närheten av Eskilsminne ligger Elinebergs centrum med bibliotek, vårdcentral och gym.

Eskilsminne är ett familjärt, tryggt och hemtrevligt område. Perfekt för de som vill ha naturen och havet på kort avstånd, men samtidigt närhet till stadspuls.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Eskilsminne? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Eskilsminnes 3 bästa

3
  • Ramlösaparken
    Här finner du även den välkända källan med det järnrika vattnet
  • Eskilsminnes idrottsförening
    Skånes största fotbollsförening
  • Jordbodalen
    Ett grönområde i sydöstra Helsingborg, beläget kring Gåsebäckens dalgång.