Bostäder till salu i Fredriksdal

Hitta din nya bostad i Fredriksdal

Attraktiva bostäder till salu i Fredriksdal

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Fredriksdal just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Fredriksdal, Helsingborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Frontgatan 1A
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  6 883 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  106,5 kvm

  Visning: 2021-04-18 11.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Fredriksdal, Helsingborg

  På förhand
  Adress
  Frontgatan 6
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  6 238 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  100,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i östra Helsingborg

I denna östra del av Helsingborg är du alltid nära naturen, samtidigt som du befinner dig endast ett par kilometer från stadens puls. Flertalet av östra Helsingborgs stadsdelar domineras av miljonprogrammets bebyggelse från 1965-1974.

Fredriksdal är en stadsdel med kultur och natur. Förutom bostäder finns det flera parker, teater, odlingar, bondgårdar och museum. Fredriksdals museer och trädgårdar är byggt kring Fredriksdals herrgård och har botanisk trädgård, fruktträdgård och engelsk park. Fredriksdalsteatern är en känd friluftsteater som har varit verksam sedan 1932, med Nils Poppe i spetsen mellan 1966-1993. Året därpå tog Eva Rydberg över rollen som teaterdirektör.

I östra delen av Helsingborg ligger Filborna skogspark med Barnens skog, som är ett naturområde med olika typer av miljöer. Västra delen av Filborna är mer som en park med exotiska träd, örter och perenner. I öster hittar du den traditionella svenska naturen och skogen med öppna gläntor, beteshagar och blomsterängar.

Bruces skog är ett naturreservat med våtmarker, betesmarker, äng och skog. Här finns bland annat anpassade skogsstigar för rörelsenedsatta och barnvagn samt en lång cykelled och ridstig.

Den golfintresserade har nära till Vasatorps golfklubb som ligger i riktning mot Mörarp.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Fredriksdal? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.