Bra läge med söderbalkong
Budgivning pågår
Utgångspris
3 195 000 kr
Avgift
4 037 kr
Antal rum
3
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • måndag 9/12, KL 16:30 - 17:00

  Bokad visning.

Boka visning

Bra läge med söderbalkong

Ett riktigt bra läge på Bojgränd vid sidan om den marina miljön längs Höje å. Strandstadens utbud utanför dörren och en kort promenad till stranden.

 • Ansvarig mäklare

  Svante Sonesson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0702-00 59 74

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Matplats vid fönster i anslutning till köket. Bojgränd 5 - Bjurfors
Matplats vid fönster i anslutning till köket
Kök med smakfull interiör. Bojgränd 5 - Bjurfors
Kök med smakfull interiör
Modernt och snyggt med inredning från Vedum. Bojgränd 5 - Bjurfors
Modernt och snyggt med inredning från Vedum
Välkommen in i vardagsrummet. Bojgränd 5 - Bjurfors
Välkommen in i vardagsrummet
Svante Sonesson. Bojgränd 5 - Bjurfors
Svante Sonesson
Helglasad altandörr ut till söderbalkongen. Bojgränd 5 - Bjurfors
Helglasad altandörr ut till söderbalkongen

Planskiss

Planlösning
Ritning

Beskrivning

Beskrivning

Ett riktigt bra läge på Bojgränd vid sidan om den marina miljön längs Höje å. Strandstadens hela utbud utanför dörren och en kort promenad till stranden. Boarean om 71 m² erbjuder en tilltalande planlösning med generöst ljus och en fantastisk söderbalkong med markis. Två fönsterpartier mot Pricktorget och helglasad altandörr ut till den stora balkongen som har utsikt mot segelbåtarna i Höje å och vyer från tredje våningen. Smakfullt kök med inredning från Vedum och bra plats för matsalsbord i vinkel mot vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två sovrum varav det ena med egen klädkammare. Stort kombinerat badrum och tvättstuga i modern stil med helkaklade väggar samt klinkergolv. Allt är nytt och fräscht från 2018. Välkommen på visning!

Interiör

Trivsam och välkomnande hall i vinkel. Entrédelen erbjuder bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Den fina ekparketten fortsätter in i alla rum.

Det stora sovrummet når man från hallen. Ett skönt sovrum med rymd och fönster mot Pricktorget med glimt av segelbåtarna i Höje å. Detta sovrum har en egen klädkammare.

Hallen fortsätter i vinkel och här har man ingång till badrummet. Modernt och stilrent med badkar, helkaklade väggar, fondvägg samt ett matchande klinkergolv. Kombinerat som tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Handfat med både underskåp och överskåp med spegel.

Vardagsrummet öppnar upp sig och här har man två fönsterpartier som ger ett generöst ljus. Vi kommer vidare in i köksdelen. Ett smakfullt kök med tilltalande interiör. Inredning från Vedum med släta luckor samt matchande vitvaror i svart och rostfritt. Integrerad diskmaskin och två kombinerade kyl/frys. I anslutning till köket, vid det ena fönstret, finns plats för matbord.

Vardagsrummet har helglasad altandörr med access ut till en underbar söderbalkong med markis. Här har man fria vyer från tredje våningen och sol hela dagen och på kvällen.

Fakta

Uteplats/balkong

Markyta som ingår
8

Balkong

TV/bredband

Telia triple play

Parkering

Föreningen har 42 garageplatser i underjordiskt garage, varav en plats är avsedd för MC och 4 platser med laddningsmöjlighet för elbilar. Kö till garageplats. För mer info kontakta föreningen.
Kostnad för bil 950 kr, elplats 1 250 kr + elförbrukning samt för MC-plats 350 kr.

Tillträde

Mars/april

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 037 kr

Inkl värme och kallvatten. En obligatorisk avgift om 220 tillkommer och avser Telia Triple play. Individuell mätning sker av varmvatten och el.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 195 000 kr
Lägenhetsnummer
3-1202
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
71 kvm*

* Boarea enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
200 kr
Vatten/Avlopp
100 kr
Summa
300 kr

VA avser ungefärlig kostnad för varmvatten.

Byggnadssätt

Byggår
2018
Ventilation
Mekanisk

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Seglet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
56
Överlåtelseavgift
1163*

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Seglet består av två bostadshus, varav ett innehållande 44 lägenheter och ett innehållande 12 radhus, tillsammans 56 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Föreningens adresser är Fyrgränd, Pricktorget, Bojgränd, Mantågsgränd 234 33 Lomma och fastighetsbeteckningen är Lomma 25:158.
Byggnadsprojektet var totalentreprenad genom JM AB.

Kollektiv avtal för varmvatten och el. Individuell mätning av varmvatten och el till varje lägenhet.

Enligt ekonomisk plan är det beräknat med en höjning av månadsavgiften med 2% från 2020, dock finns ännu inget beslut taget.

Medlemskap
Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder, under förutsättning att den som bor i bostaden äger minst 10%.
Förening accepterar ej juridisk person som medlemmar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Då byggnaderna är nybyggda finns det inga planerade renoveringar.

Parkering

Föreningen har 42 garageplatser i underjordiskt garage, varav en plats är avsedd för MC och 4 platser med laddningsmöjlighet för elbilar. Kö till garageplats. För mer info kontakta föreningen.
Kostnad för bil 950 kr, elplats 1 250 kr + elförbrukning samt för MC-plats 350 kr.

TV/bredband

Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digital box per lägenhet för TV ingår. En obligatorisk avgift tillkommer månadsavgiften om 220 kr och avser Triple-Play från Telia. Där i ingår bredband, kabel-TV och IP-telefoni.

Gårdsplats/innergård

Kvarteret ligger i vackra omgivningar med medelhavskänsla året om. Här sammanstrålar kanalen med Kanaltorget, Lomma Strandstads framtida piazza och samlingspunkt, med vattentrappa, träbryggor och lummiga planteringar. Här kan du hitta ditt drömboende med närhet till både hamnen och stranden, med bekvämt avstånd till all service i Lommas nya centrum.

Till föreningens medlemmar finns sittmöblemang, grillmöjlighet och cykelparkering.

Gemensamma utrymmen

Miljöhus, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd, städrum, fastighetsförråd. Extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns även möjlighet att boka gästrum och föreningslokal för t.ex. styrelse möten.

Förråden finns i källaren.

Övrigt

Föreningen utför en tillsyn i samband med överlåtelsen.

Information som berör föreningen/fastigheten är inhämtad via årsredovisningar, hemsida och kontakt med föreningen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Länkar

Området

Att bo i Lomma

Lomma är en tätort i Lomma kommun. Eftersom Lomma ligger vid mynningen till Höje å blev det redan under 1600-talet en naturlig plats för tull, omlastning och handel. Lomma är en blomstrande sommarort som speciellt under semestermånaderna drar mycket folk från de kringliggande kommunerna.

Varje sommar hålls en uppskattad folkfest i centrala Lomma med marknad, uppträdanden, tivoli, långlördag, utställningar, veteran- och sportbilsutställning, hantverksmässa, ponnyridning, konserter och mycket mer. För den som vill bada finns fina sandstränder och välskötta badplatser.

I Lomma centrum finns restauranger, fiskbod, bibliotek samt annan service som banker, apotek, vårdcentral, mataffärer och gym. Med en kort bil- eller bussresa kan du ta dig till större shoppingcenter som Burlövs Center och Nova Lund.

Landskapet i Lomma kommun är övervägande flackt och naturen präglas av det öppna landskapet och havet. Vacker natur finns framförallt i anslutning till stranden som till exempel området kring mynningen vid Lödde å och Alnarps ängar. Det kommunala naturreservatet Slättängsdammarna anses ha ett stort biologiskt och kulturhistoriskt värde. Tallplanteringarna Habo fure och Kyrkfuret bildar tillsammans ett större rekreationsområde med skogskänsla.

Alnarp är en mindre ort i Lomma kommun som också är säte för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Här finns även den fantastiskt vackra botaniska trädgården i Alnarpsparken samt Alnarps slott som byggdes 1862. Området ligger som en grön oas mitt i det skånska landskapet. Strax intill ligger Alnarpsgården med lantbruksmuseum och undervisningslokaler. Nära byn ligger Alnarps restaurang, som förutom lunch och á la carte även erbjuder en mängd trevliga och uppskattade events som ostprovningar, temaveckor och studentfirande. Från Alnarp går flera olika busslinjer och tåg, så att du lätt kan pendla till både Malmö och Lund.

Vill du köpa eller sälja bostad i Lomma - Strandstaden? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Lomma. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Lommas 3 bästa

3
 • Fiskboden
  Härlig fiskrestaurang
 • Lomma Beach
  Hamnen och stranden ligger grannar
 • Lomma glassfabrik
  Lokalproducerad glass med känsla

Karta

Bojgränd 5

Bojgränd 5,
234 40 Lomma

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning, eller anmäl dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Svante Sonesson

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0702-00 59 74

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lomma - Strandstaden, Lomma

  Adress
  Sjögatan 10
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 404 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  66 kvm

  Visning: 2019-12-08 12.30 Boka här