Bostäder till salu i Jordbro

Hitta din nya bostad i Jordbro

Attraktiva bostäder till salu i Jordbro

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Jordbro just nu!

Området

Att bo i Jordbro

Jordbro ligger cirka 3 km söder om Handen. Dagens drygt 9 000 Jordbrobor lever mitt i en av det forntida Sveriges stora centralorter. Detta kanske överraskar en och annan nyinflyttad, som i första hand förknippat detta samhälle med 60-talets mycket snabba bostadsbyggande i stockholmsregionen, men redan för 7 000 år sedan var människor verksamma i Jordbro.
I Jordbro Centrum finns bibliotek, vårdcentral, folktandvård, familjecentral, affärer och restauranger. I Jordbro Företagspark finns också restauranger.
Kommunikationerna är mycket goda med pendeltåget mellan Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn samt direktbussar i rusningstrafik till Gullmarsplan. Höglundaparken i anslutning till centrum har bollplan, tennisbanor, utomhusbassäng, stora gräsytor och elljusspår. Natursköna omgivningar öster och söder om bostadsområdet, bland annat Jordbrogravfältet, ett av Sveriges största järnåldersgravfält, samt naturreservatet Gullringskärret.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Jordbro? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.