Bostäder till salu i Tungelsta

Hitta din nya bostad i Tungelsta

Attraktiva bostäder till salu i Tungelsta

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Tungelsta just nu!

 • Adress
  Vädersjövägen
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Tomtarea
  1981 kvm
 • Friliggande villa

  Tungelsta, Haninge

  Adress
  Vädersjövägen
  Pris från
  4 995 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4-5
  Boarea
  138,9 kvm
  Tomtarea
  1981 kvm
 • Hästgård

  Tungelsta, Haninge

  På förhand
  Adress
  Söderbyvägen 54B
  Areal
  7 ha

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Tungelsta

Tungelsta är en expansiv ort med relativt ung befolkning, idag ca 6 000 innevånare. Tungelsta är ett samhälle med mestadels enfamiljshus och som tidigare varit känt som Trädgårdsstaden för sina många handelsträdgårdar. Idag karakteriseras Tungelsta mer av sina många hästgårdar och ridsport med bl a en ridskola.

I Tungelsta har du nära till naturen med orörda skogar och öppna landskap samtidigt som du har Stockholms city inom en 30 minuters resa. Pendeltåg går från Tungelsta till Stockholm var 15:e minut. Med bil via motorväg når du Stockholm på 25 minuter.

För idrott och motion i Tungelsta har du elljusspår, fotbollsplaner och gym. I Österhaninge 10 km öster om Tungelsta finns 4 golfbanor. Nära järnvägsstationen finns matvarubutiker, restauranger, skola, förskola, vårdcentral, äldreboende med mera.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Tungelsta? Kontakta våra mäklare i Haninge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.