Bostäder till salu på Gåshaga

Hitta din nya bostad på Gåshaga

Attraktiva bostäder till salu på Gåshaga

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu på Gåshaga just nu!

Området

Att bo i Gåshaga

I vackra Gåshaga bor du i en lugn och familjevänlig miljö med närhet till vatten och möjlighet till en aktiv fritid. Hustegafjärden ligger öppen för bad, båtturer, paddling, vindsurfing och vattenskidåkning. Gåshaga är ett omtyckt bostadsområde för barn- och hundfamiljen. Skola och förskola finns på bara några minuters gångväg från din dörr och biltrafiken i området är begränsad.

I Gåshaga har en helt ny stadsdel byggts upp. Den är uppdelad i två huvudområden; Gåshaga Pirar, där huvuddelen av bebyggelsen är flerbostadshus, samt Gåshaga Strand med mestadels villor. Närheten till havet och det fina läget har präglat planeringen. Längs strandlinjen löper ett gång- och cykelstråk, och här hittar du även charmiga småbåtshamnar, nybyggda stenpirar, sjöbodar och flera fina restauranger. På 20 minuter når du centrala Stockholm med bil, på 30 minuter med Lidingötåget och T-banan.

Köpa eller sälja bostad på Gåshaga? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Lidingö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.