Bostäder till salu i Häggvik

Hitta din nya bostad i Häggvik

Attraktiva bostäder till salu i Häggvik

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Häggvik just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Häggvik, Sollentuna

  Adress
  Folkungavägen 22
  Utgångspris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 194 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

Området

Att bo i HäggvikAtt bo i Häggvik – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

Häggvik ligger i västra delen av Sollentuna kommun och gränsar till Järvafältet. Här bor du i en trivsam blandning av flerbostadshus, radhus och villor med närhet till naturen. Järvafältets friluftsreservat ligger på promenad- eller cykelavstånd för den som vill njuta av härliga strövområden eller jogga. Det är inte heller långt till Edsbergsparken med bad- och idrottshall.

Häggviks centrum uppfördes 1956 och är en arkitektonisk pärla med pizzeria, kiosk, restaurang och specialbutiker. Här finns också köpcentret Stinsen och en stormarknad. Det är även nära till Sollentuna centrum

Häggvik har fått sitt namn efter J A O Häggbergs som ägde Väderholmens gård runt förra sekelskiftet. Häggvik delas in i Häggviks centrum, Klasro, Skälby och Södra Häggvik.

I Häggvik finns flera förskolor i både privat och kommunal regi samt grundskola. Närmaste gymnasium är Rudbecksskolan.

Häggvik har goda kommunikationer med lokala bussar och pendeltågsstation. Med pendeltåg tar det tre minuter till Sollentuna, tio minuter till Upplands Väsby och tjugo minuter till Stockholm city. Med bil tar du dig snabbt ut på E4 samt den nya östvästliga tvärförbindelsen mot E18.

Köpa eller sälja bostad i Häggvik? Kontakta våra mäklare i Sollentuna! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.