Hoppa till innehåll
Skyhög havsutsikt, enorma rumsvolymer, skyddade terrasser.... Valebergsvägen 318 - Bjurfors

Skyhög havsutsikt, enorma rumsvolymer, skyddade terrasser och pool med resortkänsla.

Billdal - Västra Lindås, Göteborg

Valebergsvägen 318

Slutpris:
17 500 000 kr
Antal rum:
6
Boarea:
189 kvm*
Tomtarea:
1 471 kvm
Byggår:
1959

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

 • Skyhög havsutsikt, enorma rumsvolymer, skyddade terrasser.... Valebergsvägen 318 - Bjurfors
  Skyhög havsutsikt, enorma rumsvolymer, skyddade terrasser...
 • ...och pool med resortkänsla.. Valebergsvägen 318 - Bjurfors
  ...och pool med resortkänsla.
 • Solnedgångarna från denna plats lämnar ingen oberörd.. Valebergsvägen 318 - Bjurfors
  Solnedgångarna från denna plats lämnar ingen oberörd.
 • Exteriörbild. Valebergsvägen 318 - Bjurfors
 • Uppseendeväckande villa med tidlöst ren arkitektur.... Valebergsvägen 318 - Bjurfors
  Uppseendeväckande villa med tidlöst ren arkitektur...

Om Billdal - Västra Lindås

Mäklaren om Billdal

Mellan skog och hav, storstad och landsbygd ligger idyllen Billdal. Här finns det mesta man behöver på bekvämt gångavstånd, längs trygga och lugna gång- och cykelbanor. Tillsammans med närheten till badplatser och småbåtshamnar skapas de bästa tänkbara förutsättningarna för hög livskvalitet.

OMRÅDET
Bekvämt, naturskönt och stadsnära är för många ord som beskriver livskvalitet. Att se havets skiftningar över året, andas in den friska, salta luften och känna den där sköna tryggheten i sitt eget gemytliga hemmakvarter – det är också livskvalitet. Det sammanfattar livet i Billdal ganska bra. Som bostadsområde representerar Billdal en skön blandning av villor i alla storlekar och stilar. Från pittoreska sekelskifteshus och sommarstugetorp via stora, klassiska 70- och 80-talsvillor till moderna och stilrena radhus. Här och var finns också enstaka hästgårdar som bidrar till den lantliga känslan. Ändå är det inte långt till butiker, service, restauranger och caféer, vid Kungsporten eller Nya Hovås. Blir längtan in till centrala Göteborg svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster från Göteborg ut till de södra sommarparadisen. Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll.

KULTUR OCH FRITID
Billdal gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. Med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog är området som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Den som är ute efter mer organiserade aktiviteter behöver inte heller leta länge. Ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och simhall finns alla inom promenadavstånd. Ett annat härligt grönområde är Billdals Park med sköna vandringsstråk, vacker lövskog och Krogabäcken, där man kan se laxen vandra i laxtrappan. Här finns också fina ridvägar och många fina utsiktsplatser. Billdal förenar det bästa av två världar, eller snarare av flera världar. Ena stunden är du mitt ute på landet, för att i nästa stund shoppa i en nyetablerad butik och avsluta med en avkopplande stund vid havet.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Billdal? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}