Hoppa till innehåll

Bostäder till salu i Kviberg

Skapa bevakning

Spara sökning som bevakning

Vad är Bjurfors Boagent?

Resultat i lista

11 bostäder till salu

Resultat på karta

11 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Bostäder till salu i Kviberg

Mäklaren om Kviberg

KVIBERG BUBBLAR AV LIV
I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren. Det här är ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil och träning. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

PÅ SKIDOR MITT I STADEN
Med mindre än tio minuters spårvagnsresa från Centralstationen har ett nytt dynamiskt och spännande område vuxit fram. Kviberg är på en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg stammar från 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna med sina pampiga torn från slutet av 1800-talet är kvarterets självklara landmärke. Kviberg som vi känner det idag började utvecklas en bit in på 2000-talet och har sedan dess expanderat kraftigt. Kvibergsstaden har den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan du som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.

Kvibergsstaden har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i Bellevue finns Bunkeberget, ett bergrum med festlokal och en populär skatepark. Vid Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor, spela beachvolleyboll, fotboll och handboll, eller träna på gymmet. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer. Vill du hellre motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår med både utegym och hinderbana, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längs med bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och erbjuder ett rikt fågelliv.

EN AKTIV FRITID
I takt med att regionen utvecklas växer Kviberg samman med Gamlestaden, som i sin tur växer samman med Göteborgs centrum åt ena hållet och med Utby och Partille åt andra hållet. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

I Kviberg finns flera olika förskolor att välja mellan. Du har också en grundskola åk F-9. In till Göteborgs city tar du dig på nio minuter med antingen buss eller spårvagn, eller varför inte på cykel?

Köpa, sälja eller värdera bostad i Kviberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.