Hoppa till innehåll

Arkitekturpärla med ljusa rumsvolymer och exklusiv design på skyhögt klippläge med dramatisk vy

Marstrand - Instön, Kungälv

Långåsvägen 6C

Slutpris:
13 500 000 kr
Antal rum:
4
Boarea:
156 kvm*
Tomtarea:
835 kvm
Byggår:
2021

*Areakälla enligt fastighetsutdraget.

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

Om Marstrand - Instön

Mäklaren om Marstrand - Bo med havet som granne

Marstrand är en västkustpärla som bjuder på liv och rörelse men också ett lugn. Den idylliska trähusstaden kröns av Carlstens fästning som ligger ovanför bebyggelsen och dominerar stadsbilden.

EN SOMMARDAG
På Marstrand är livet lätt att leva. När du vaknar en tidig sommarmorgon kan du ta en kort promenad till bageriet för att köpa med dig nybakat bröd. Blir du sugen på en utflykt kan du ta en tripp till Carlstens Fästning och göra en resa tillbaka till 1600-talet. Sommartid erbjuds här musik- och teaterevenemang. På ön hittar du även Grand Hotel med anor från sekelskiftet och vacker miljö. Ta en paus i prunkande Paradisparken och bläddra i dagens tidning medan du hör sorl från folket på kajen.

GÄSTHAMN OCH MIDDAG MED GULDKANT
På Marstrand finns en av landets största gästhamnar, och här finner du alla tänkbara bekvämligheter. Checka in på Marstrands Kurhotell med både utomhuspool och tennisbana. Intill ligger Societetshuset, en vacker byggnad från år 1886 med restaurang, festvåning och dans. Marstrand bjuder på ett bra restaurangutbud – från den folkliga kvarterskrogen till det gastronomiska finrummet. Vill du hellre äta i hemmets lugn har Marstrandsön en egen liten livsmedelsbutik. Eller varför inte promenerar ner till kajen för att handla av dagens fångst i fiskboden. Räcker inte det till tar du enkelt färjan över sundet till den fullutrustade Coop-butiken på Koön. Här kan du också beställa på Systembolaget.

SEGLINGSEVENT OCH SKÖNHET
Marstrand är en otroligt vacker ö som är fylld av liv hela sommaren, den är något lugnare vintertid men är då en oas för själen. Ön är känd över hela världen för alla seglingsevent och sin skönhet. Ta den populära och trevliga promenadstigen runt hela ön på ca 5 km och upplev slående vacker bohuslänsk natur och västerhavet som glittrar i ögonvrån. Runt ön finns självklart underbara klippor att bada från och vid Södra Strandverket finns en utomhusbassäng. Marstrand är fylld med kultur och nöjen både vinter- och sommartid. Seglingarna avlöser varandra - Volvo Ocean Race i mitten på juni och i slutet av juni börjar Match Cup Sweden som är en Match Racing-regatta med internationell status. I slutet av juli är det Marstrandsregattan som är en härlig seglingsvecka där även Folkbåt Golden Cup och Höstsol ingår. Detta och mycket mer händer under sommarhalvåret.

SKOLOR OCH KOMMUNIKATION
På Koön finns en förskola för barn 1 - 5 år. Skolan på Marstrandsön består av grundskola årskurs 0 - 6 och fritidshem/fritidsklubb. Därefter går man årskurs 7 - 9 på Ytterbyskolan. Här finns bra bussförbindelser med expressbussar till Göteborg (ca 40 min) på sommarhalvåret och busstrafik via Ytterby, därifrån åker man vidare med pendeltåg eller buss till Göteborg (ca 1 timme) på vinterhalvåret.

KONTAKT
Köpa, sälja eller värdera bostad på Instön, Marstrand? Kontakta våra mäklare på Marstrand! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND