Hoppa till innehåll

Ett kostnadsfritt möte kan vara värt mer än du tror.

Få personlig rådgivning

Även om du inte har tänkt flytta just nu, kan en rådgivning med en av våra erfarna mäklare ändå vara någonting för dig. Det är ett kostnadsfritt möte där du kan få svar på alla funderingar kring din bostad. Skulle det löna sig att göra några smårenoveringar innan en försäljning? När är det bäst under året att sälja?

Genom våra mäklares engagemang och kunskap kan du få rätt betalt för din bostad – och vara helt förberedd oavsett när du har tänkt sälja. Bli redo för en lyckad affär när ditt drömboende dyker upp.

Ett kostnadsfritt möte kan vara värt mer än du tror.

Boka kostnadsfri rådgivning

Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy.

I nära 60 år har vi på Bjurfors skapat framgångsrika bostadsaffärer. Vi vet hur marknaden fungerar, oavsett hur den ser ut.

Frågor och svar om rådgivning med mäklare

Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Stockholm, Norr och Sydost, berättar om hur en rådgivning med mäklare kan se ut, och varför det är värt att boka.

radgivning-maklare-christina-henriksson-bjurfors.jpg

När är det läge att boka rådgivning med mäklare?

– Det är alltid en god idé att boka ett möte med rådgivning, oavsett var du är i din bostadskarriär.

Om man inte har tänkt flytta nu, kan man ändå boka rådgivning?

– Absolut. Vi kan ge dig råd redan nu, berätta om marknadsläget på just din marknad, värdera bostaden, och tipsa dig om vilka eventuella förändringar som skulle kunna höja värdet på just ditt hem inför framtiden.

När marknadsläget är oroligt, vad ska man då tänka på?

– Att du har en mäklare som du kan lita på är viktigare än någonsin. En sådan mäklare behöver ha insikt i marknadsläget, kunna tolka statistiken korrekt och ha en expertis grundad i kunskap och erfarenhet. Bjurfors mäklare har hjälpt människor att göra lyckade bostadsaffärer i nära sextio år, så vi har gedigen erfarenhet av många olika marknadsklimat och vet hur du kan göra bästa möjliga bostadsaffär, oavsett läge på marknaden.

Ingår värdering i rådgivning med er?

– Ja, det ingår alltid en värdering av din bostad i vår kostnadsfria rådgivning. Det behöver du med andra ord inte boka separat, utan vår rådgivningstjänst täcker in det också.

radgivning-bostad-bjurfors-maklare.jpg

Varför ska jag boka rådgivning med Bjurfors mäklare?

En lyckad bostadskarriär leder till bättre bostäder, hem som passar dig utifrån var du är i livet. Var bostad har sin tid, och i takt med att våra behov och drömmar förändras så vill vi ofta byta bostad till något som matchar bättre. Ta ett steg upp i bostadskarriären, helt enkelt. Med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär.

Vi finns här för dig oavsett var i din bostadsresa du befinner dig, och ger dig råd i alla bostadskarriärens faser. Din rådgivare finns på Bjurfors även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Vid rådgivning får du svar på frågor som:

  • Vad är min nuvarande bostad värd?
  • Ska jag köpa eller sälja först?
  • Hur kan jag öka värdet på min nuvarande bostad?
  • Vilka frågor ska jag ställa till mäklaren på en visning?
  • Hur går köpprocessen till?
  • Hur ska jag tänka kring förhandsvisning?
  • Hur blir jag en bra budgivare?
  • Områdets prisutveckling?

För att få veta mer kring Bjurfors kostnadsfria rådgivning och boka ett möte är du alltid välkommen att höra av dig till våra mäklare.

Ja, jag vill sälja bostad

Våra mäklare hjälper dig som ska sälja bostad till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Kontakta mig!
}