Bostäder till salu i Alet

Hitta din nya bostad i Alet

Attraktiva bostäder till salu i Alet

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Alet just nu!

 • Hyresfastighet

  Alet, Halmstad

  På förhand
  Adress
  Lyckåkersgatan 24
  Boarea
  190 kvm
  Tomtarea
  779 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Alet

Detta är en mycket populär del av Halmstad och utgörs av ett stort område som bl a tas upp av de tre koloniföreningar som i mer än 90 år har legat vid Knebildstorp. Närmast havet finns ett antal villor med lugnt och trivsamt läge och endast cykelavstånd till Halmstads centrum.

Alldeles i närheten finner du bad möjligheter i havet samt även Simstadion och Brottet. Brottet är en välkänd träffpunkt på sommaren, både som badplats och konsertarena på sommarkvällarna.

Närheten till havet ger mer än bad möjligheter. Prins Bertils stig slingrar sig förbi utmed havet, en led mellan Slottet och Tylösand som är rik på natur- och kulturupplevelser

På väg mot Halmstads centrum passerar man Aleskogen, en skogsremsa utmed västra stranden som är en av Sveriges fågelrikaste platser med ca 25 arter och kring 200 par som häckar här årligen. Även floran är artrik och en av de vackraste blommorna, svärdsliljan, lyser här gul i kärren. Här hittar man också en fotbollsarena och Alet IF en blomstrande förening med stor satsning på ungdomar.

Här hittar man också Knebildstorps Vandrarhem ett prisvärt och populärt boende. Vandrarhemmet är nybyggt från 2008 och har öppet året runt.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Alet? Kontakta våra mäklare i Halmstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.